Connect with us

Ελλάδα

Απωσωληνώθηκε ο γιατρός – «Ο οφθαλμίατρος αυτοτραυματίστηκε» λέει στενή συγγενής της εικαστικού

Published

on

Απωσωληνώθηκε ο γιατρός που βρέθηκε να χαροπαλεύει μετά τους πυροβολισμούς της 49χρονης εικαστικού στο Χαλάνδρι. Ξαδέρφη της κατηγορούμενης λύνει τη σιωπή της και προσπαθεί να υπερασπιστεί τη στενή συγγενή της…

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη. Συγγενής της ωστόσο, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό. «Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;», αναρωτιέται η συγγενής της.

Η 49χρονη κατηγορεί τον γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της. «Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Οι αναρτήσεις της 49χρονης πάντως σκιαγραφούν το προφίλ μίας γυναίκας με εμμονές και σύνδρομα καταδίωξης.Τον περασμένο Αύγουστο έγραφε στο προφίλ της για την πλεκτάνη που θεωρούσε ότι της είχε στήσει ο γνωστός οφθαλμίατρος για να της πάρει την κόρη.

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA».

Στην τελευταία της ανάρτηση, την Τρίτη το μεσημέρι, ζητούσε να την βοηθήσουν να σώσει το ανήλικο παιδί της. Τον πατέρα του παιδιού της, τον απαγωγέα στο δικό της μυαλό, αποφάσισε να τον πυροβολήσει δύο ημέρες μετά 5 φορές μπροστά στη 12χρονη κόρη τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement