Connect with us

Ερασιτεχνικό

 Ματσάρες στον πρώτο και τρίτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

Published

on

 

Το Λιμνοχώρι υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τον Πανμοβριακό και η Νίκη Προαστίου φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Κεραυνό

 

Μπορεί ουσιαστικά το μεγάλο ενδιαφέρον για την 8η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία να βρίσκεται στο αυριανό ματς ανάμεσα στον Πάτραι και τη Θύελλα Πατρών ωστόσο και σήμερα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αρχικά υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας ανάμεσα στο Λιμνοχώρι και τον Πανμοβριακό με διαιτητή τον Βαγγέλη Σαφαρίκα στον πρώτο όμιλο.

Η ομάδα του Λιμνοχωρίου φιγουράρει στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς ενώ ο Πανμοβριακός βρίσκεται μια ανάσα πιο πίσω έχοντας 16 πόντους. Παιχνίδι που κλέβει… την παράσταση σήμερα (3 μ.μ.) στη Δυτική Αχαΐα.

Στον Γ’ όμιλο υπάρχει και εκεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Νίκη Προαστίου να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Κεραυνό. Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη μετά το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Δαβουρλή «πάτησε» την 3η θέση έχοντας 13 βαθμούς. Αντίθετα ο Κεραυνός που είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που παραμένει αήττητη θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο έμπειρος Γιώργος Παπαδόπουλος.

Συνεχίζοντας στον ίδιο όμιλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Αιγείρας/Ακράτας με τον Αετό Πατρών. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη μέσα στην έδρα τους έτσι ώστε να εδραιωθούν για τα καλά στην τετράδα των πλέι οφ όπως όμως και ο ανεβασμένος Αετός Πατρών που βρίσκεται στην 4η θέση με 13 βαθμούς. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο επίσης έμπειρος διαιτητής Αλέξανδρος Φωκάς.

Ο Δαβουρλής που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Νίκη Προαστίου δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη υποδέχεται τα Καλάβρυτα που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιάννης Πράνταλος.

Τέλος για τον τρίτο όμιλο το Άνω Καστρίτσι που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθοπύργου που έχει 6 βαθμούς. Ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες που θα διευθύνει ο έμπειρος ρέφερι Αλέξης Καμζόλας.

Στον Α’ όμιλο πέρα από το ντέρμπι του «κάμπου» υπάρχει η αναμέτρηση του Ίκαρου Πετρωτού με την  Αχαϊκή. Η ομάδα της Κ. Αχαΐας θέλει την εκτός έδρας νίκη για να μείνει στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Στον Β’ όμιλο υπάρχουν δύο αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Εθνικό/Πολύτεκνο στο ντέρμπι για μια θέση στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ.

Τέλος στο Ενωσιακό γήπεδο ο Πήγασος Μπεγουλακίου που βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς υποδέχεται την Αρόη σε ένα παιχνίδι που οι «βυσσινί» δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.

Αναλυτικά το σημερινό (3 μ.μ.) πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι-Πανμοβριακός Ριόλου, Βαγγέλης Σαφαρίκας

Γήπ. Πετρωτού: Ίκαρος Πετρωτού-Αχαϊκή, Γιώργος Μπακόπουλος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών-Εθνικός/Πολύτεκνος, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Πήγασος Μπεγουλακίου-Α.Π.Ο. Αρόη, Νίκος Μέρμηγκας

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προαστίου: Νίκη Προαστίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Ακράτας: Αιγείρα/Ακράτα-Αετός Πατρών, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. Αχιλλέα: Δαβουρλής K. ’92-Καλάβρυτα, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι-Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Αλέξης Καμζόλας

Ροή ειδήσεων

Advertisement