Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με λουκέτα και μαύρα μπαλόνια η συγκέντρωση εμπόρων και καταστηματαρχών εστίασης – Δυναμική συγκέντρωση και πορεία

Published

on

Με μαύρα μπαλόνια, λουκέτα, πανό διαμαρτυρίας και κραυγή αγωνίας για την επιβίωση του κλάδου τους οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, αλλά και του εμπορίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν, στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Γεωργίου. Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας με τη συμμετοχή 500 και πλέον επιχειρηματιών.

 

Κατέβασαν ρολά στις επιχειρήσεις τους και με πανό διαμαρτυρίας  έστειλαν για μια ακόμα φορά στο μήνυμά τους κατά των νέων μέτρων του κορωνοϊού που περιορίζουν τη λειτουργία τους και μειώνουν σημαντικά τη δουλειά τους.

Στην συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Γεωργίου μίλησαν εκπρόσωποι της εστίασης και του εμπορίου καθώς επίσης εκπρόσωποι αρχών και φορέων εκφράζοντας τη στήριξή τους στον κλάδο.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΡΕΙΑΣ
Λόγω της πορείας έκλεισαν οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας. Οι επιχειρηματίες βγήκαν στους δρόμους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης και απόγνωσης προς τους αρμοδίους ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Νωρίτερα, οι έμποροι είχαν πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Μαιζώνος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι πολυεθνικές δεν έκλεισαν όταν όλα τα πατρινά καταστήματα έβαλαν συμβολικά “λουκέτο”.

Η απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιείται με μεγάλη συμμετοχή με τη συντριπτική πλειοψηφία των καφέ να παραμένουν κλειστά.  Τα εμπορικά καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν έως τις 2 το μεσημέρι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement