Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (22/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός

Μία φωτεινή εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο και θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δημιουργώντας εξωστρέφεια, αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ!

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κάτι που μπορεί να σε κούρασε και πρακτικά και συναισθηματικά. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται περισυλλογή και ενδοσκόπηση.

 

Δίδυμοι

Ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δώσει έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τώρα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας σχέσης ή να προκύψουν συζητήσεις για μία νέα συνεργασία.

 

Καρκίνος

Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα όπως δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου και έτσι να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τα εντάξεις μέσα στις ημέρες σου.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα πάρεις ανάσα από το εσωστρεφές διάστημα που διένυσες μέχρι τώρα, καθώς η ψυχολογία και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ένας έρωτας όπως ακόμα και η ενασχόληση σου με μία δραστηριότητα, η οποία θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα.

 

 

Παρθένος

Οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα. Για εσένα τώρα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι. Οι συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους.

 

Ζυγός

Η εσωστρέφεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα θα δώσει τη θέση της σε μία νέα αισιόδοξη και εξωστρεφή περίοδο, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για κοινωνικές, προσωπικές ακόμα και συγγενικές σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει μία περίοδο που θα έχει αρκετή επικοινωνία και συναναστροφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

 

Σκορπιός

Φαίνεται πως αλλάζεις προτεραιότητες και αφήνεις πίσω σου τα περισσότερα από αυτά που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή  αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Τώρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί περισσότερο σχετικά με τα έξοδα ή να σκέφτεται πιο συχνά ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τους πόρους σου.

 

 

Τοξότης

Aυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 22/11 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μία περίοδο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με πολύ αισιοδοξία και ευκαιρίες για εσένα! Δύο ημέρες μετά στις 24/11 θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής, δείχνοντας πως εκτός των άλλων το επόμενο διάστημα θα είναι και ιδιαίτερα επικοινωνιακό.

 

Αιγόκερως

Aυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της η κούραση του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα παρά μόνο με τα βασικά, δηλαδή κάποιοι δουλειές της καθημερινότητας και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις.

 

 

Υδροχόος

Aυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξουν οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς μέσα σε αυτές τις ημέρες! Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 και θα τονίσουν τη σημασία που έχει η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες.

 

Ιχθύες

Aυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και θα στρέφει το ενδιαφέρον του στον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο, η οποία μπορεί να έχει περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα φέρει και ευκαιρίες για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά.

Lifestyle

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (21/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Η σημερινή σου διάθεσή είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν κινηθείς βιαστικά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

 

Ταύρος

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις.

 

 

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επιβάλλει υπομονή και επιμονή, που λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

 

 

Καρκίνος

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

 

 

Λέων

Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δεν κρίνει αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Από την άλλη, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

 

 

Ζυγός

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι περίεργα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

 

Σκορπιός

Εκμεταλλεύσου αυτό το Σάββατο για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίζεις πιο σωστά το πρόγραμμα της εβδομάδας, γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα, η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.

 

 

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις μία μέρα, που τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο, φίλε Τοξότη. Μπορείς πλέον, να αισιοδοξείς!

 

 

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

 

Ιχθύες

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(21/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα, που στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Ταύρος
Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδανική για να κάνεις μια νέα αρχή, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στην ζωή σου – από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα αυτή η Παρασκευή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Καρκίνος
Αυτή η Παρασκευή σε βρίσκει πολύ καλά, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Λέων
Μια πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινη Παρασκευή για εσένα. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με την ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με την διευθέτησή τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα άσχημα αποτελέσματα.

Τοξότης
Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις για το μέλλον σου. Γενικά, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αιγόκερως
Αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά, να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου.

Υδροχόος
Σήμερα το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει, καθώς κάποια ζητήματα που νομίζεις ότι έχουν λυθεί, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν και μένουν στάσιμα. Προσοχή να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Ιχθύες
Αυτήν την Παρασκευή η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία. Κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση, καταφέρνοντας να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Περισσότερα

Lifestyle

H τρυφερή αφιέρωση του Στέλιου Μανουσάκη στη σύντροφό του Μαρία Ηλιάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη να τους αναγκάζουν να μην περνούν πολύ χρόνο μαζί, η αγάπη τους όμως, ειδικά μετά τον ερχομό του παιδιού τους, δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς», ο Στέλιος Μανουσάκης προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την αγαπημένη του σύντροφο, γράφοντας:

«Ό,τι και να δώσεις σε μια γυναίκα, θα σου προσφέρει περισσότερα. Αν της δώσετε το σπέρμα σας, θα σας δώσει ένα μωρό. Αν της δώσετε ένα οίκημα, θα σας δώσει ένα σπιτικό. Αν της δώσετε τα ψώνια σας, θα σας δώσει ένα γεύμα. Αν της δώσετε ένα χαμόγελο, θα σας δώσει την καρδιά της. Η γυναίκα πολλαπλασιάζει και μεγεθύνει αυτό που της δίνεται».

«Δώστε της και μια αγκαλιά παραπάνω σήμερα, το αξίζει», σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία του, ενώ η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να προσθέσει σε σχόλιο πολλές καρδιές.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα