Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (22/11)

Published

on

 

Κριός

Μία φωτεινή εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο και θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δημιουργώντας εξωστρέφεια, αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ!

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κάτι που μπορεί να σε κούρασε και πρακτικά και συναισθηματικά. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται περισυλλογή και ενδοσκόπηση.

 

Δίδυμοι

Ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δώσει έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τώρα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας σχέσης ή να προκύψουν συζητήσεις για μία νέα συνεργασία.

 

Καρκίνος

Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα όπως δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου και έτσι να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τα εντάξεις μέσα στις ημέρες σου.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα πάρεις ανάσα από το εσωστρεφές διάστημα που διένυσες μέχρι τώρα, καθώς η ψυχολογία και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ένας έρωτας όπως ακόμα και η ενασχόληση σου με μία δραστηριότητα, η οποία θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα.

 

 

Παρθένος

Οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα. Για εσένα τώρα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι. Οι συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους.

 

Ζυγός

Η εσωστρέφεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα θα δώσει τη θέση της σε μία νέα αισιόδοξη και εξωστρεφή περίοδο, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για κοινωνικές, προσωπικές ακόμα και συγγενικές σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει μία περίοδο που θα έχει αρκετή επικοινωνία και συναναστροφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

 

Σκορπιός

Φαίνεται πως αλλάζεις προτεραιότητες και αφήνεις πίσω σου τα περισσότερα από αυτά που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή  αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Τώρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί περισσότερο σχετικά με τα έξοδα ή να σκέφτεται πιο συχνά ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τους πόρους σου.

 

 

Τοξότης

Aυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 22/11 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μία περίοδο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με πολύ αισιοδοξία και ευκαιρίες για εσένα! Δύο ημέρες μετά στις 24/11 θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής, δείχνοντας πως εκτός των άλλων το επόμενο διάστημα θα είναι και ιδιαίτερα επικοινωνιακό.

 

Αιγόκερως

Aυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της η κούραση του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα παρά μόνο με τα βασικά, δηλαδή κάποιοι δουλειές της καθημερινότητας και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις.

 

 

Υδροχόος

Aυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξουν οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς μέσα σε αυτές τις ημέρες! Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 και θα τονίσουν τη σημασία που έχει η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες.

 

Ιχθύες

Aυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και θα στρέφει το ενδιαφέρον του στον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο, η οποία μπορεί να έχει περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα φέρει και ευκαιρίες για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement