Connect with us

Παναχαϊκή

Έφυγε από τη ζωή ο φίλαθλος της Παναχαϊκής Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Published

on

Θλίψη σκόρπισε σήμερα ημέρα εορτής του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα, στα στέκια των φιλάθλων της Παναχαϊκής, η απώλεια του γνωστού φιλάθλου της κοκκινόμαυρης ομάδας Γιώργου Αναγνωστόπουλου.

Ο εκλιπών (γνωστός και ως Λόλος) ήταν ένθερμος φίλαθλος της Παναχαϊκής, παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που είχε, ακολουθούσε συνεχώς την κοκκινόμαυρη ομάδα, σε όλα της τα ταξίδια εκτός έδρας, ενώ την παρακολουθούσε και εντός έδρας. Άνθρωπος, ήρεμος, καλοσυνάτος.

Έβλεπε τα ματς της κοκκινόμαυρης ομάδας κυρίως από την σκεπαστή εξέδρα κι όταν κάποιος τον ρωτούσε για την Παναχαϊκή, απαντούσε πάντα με επιχειρήματα για το τι έφταιγε, όταν αυτή δεν αγωνιζόταν σωστά.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ήταν φίλος της Παναχαϊκής από παλιά, κάπου τη δεκαετία του΄80, ξεκίνησε να την παρακολουθεί και σε πολλές συνεντεύξεις Τύπου κατά το παρελθόν, έδινε το «παρών», ακούγοντας χωρίς να παρεμβαίνει και όταν αυτές ολοκληρώνονταν, πάντα έκανε την δική του κριτική, είτε αυτή αφορούσε το ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε τη διοίκηση. Ήταν ένας φίλαθλος– παράδειγμα για πολλούς. Φίλε Γιώργο καλό παράδεισο…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 

Ανακοίνωση, για τον θάνατο του φίλαθλου της Παναχαϊκής Γιώργου Αναγνωστόπουλου εξέδωσε και η Παναχαϊκή, η οποία και αναφέρει: «Ένας από τους πλέον αγνούς και ρομαντικούς Παναχαϊκιώτες έφυγε σήμερα… Ο δικός μας «Λώλος» ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι… Καλό ταξίδι Γιώργο!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ 3

Ανακοίνωση, για τον θάνατο του φίλαθλου της Παναχαϊκής Γιώργου Αναγνωστόπουλου εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων «Αχαιοί 3» η οποία και αναφέρει: «Έφυγε σήμερα ένας στρατιώτης της κερκίδας της ομάδας μας, ένας δικός μας άνθρωπος, μαζί του μεγάλωσε η γενιά μας και είχε τον μεγάλο σεβασμό από τους νέους. Καλό ταξίδι φίλε Λώλο εκεί που πας θα βρεις και τα άλλα παιδιά που έφυγαν από κοντά μας, αλλά θα είσαστε δίπλα μας μες στην σκεπαστή. Οι  φίλοι σου Αχαιοί 3».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «Nortenos» 

Ανακοίνωση, για τον χαμό του φίλαθλου της Παναχαϊκής Γιώργου Αναγνωστόπουλου εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων «Nortenos» η οποία και αναφέρει: «Ένας από τους πιο ένθερμους φιλάθλους της Παναχαϊκής μας, έφυγε από κοντά μας, σήμερα! Ο Λώλος, ξεκίνησε το μεγαλύτερο ταξίδι… Καλό παράδεισο, Γιώργο… Πανάχα και εκεί ψηλά».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement