Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Πλημμύρισαν δρόμοι, «πνίγηκαν» καλλιέργειες

Published

on

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ στη Δυτική Αχαΐα «πνίγηκαν» για μια ακόμα φορά οι καλλιέργειες.
Προβλήματα παρουσιάστηκαν στα Αραχωβίτικα στην περιοχή κοντά στο εργοτάξιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πλημμύρισε ξανά το Ρίο, ενώ προβλήματα εντοπίστηκαν και στον Αυτοκινητόδρομο Πατρών – ΑΘηνών.
Η Ακτή Δυμαίων, η παραλιακή οδός της Πάτρας μετατράπηκε σε λίμνη.
Προβλήματα προκλήθηκαν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου με την Τροχαία να παρακολουθεί την κίνηση των οχημάτων, η οποία διεξάγετο με δυσκολία.
Ωστόσο, η κυκλοφορία διακόπηκε στην επαρχιακή οδό Άρλας – Ζησιμέικων, καθώς υπερχείλισε παρακείμενος χείμαρρος.
ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
Πτώση δένδρου σημειώθηκε κοντά στο πρώην νοσοκομείο Θώρακος με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο.
Κατολίσθηση στο Άνω Καστρίτσι
Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο προς Άνω Καστρίτσι μετά από κατολίσθηση. Άμεσα τα μηχανήματα κινητοποιήθηκαν για την απομάκρυνση των χωμάτων.
ΔΡΟΜΟΙ – ΠΟΤΑΜΙΑ
Στα Σουδενέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και τους κατοίκους να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους.
Στα Σπαλιαρέικα οι κάτοικοι επίσης εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους ενώ οι καλλιέργειές τους καλύφθηκαν από τα νερά της βροχής.
Στην Φώσταινα Δυτικής Αχαΐας σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Σοβαρά προβλήματα εντοπίστηκαν στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων Ωλενίας και Λαρισσού.
Επίσης, πρόβλημα σημειώθηκε στο δρόμο από το αεροδρόμιο Αράξου προς Λάππα, με αποτέλεσμα να κλείσει λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Στη ΝΕΟ Πατρών Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης δημιουργήθηκε πρόβλημα και η Αστυνομία έκλεισε το δρόμο.

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement