Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Μαμά είμαι στο Νοσοκομείο, φέρε μου λεφτά…»-Νέα απόπειρα εξαπάτησης σε Πατρινή με το κόλπο του δήθεν τροχαίου

Published

on

«Μαμά χτύπησα, είμαι στο Νοσοκομείο, φέρε μου λεφτά…» ήταν τα λόγια που είπε σε συμπολίτισσά μας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια νεαρή φωνή.

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε. Δεν ήξερε εάν η φωνή ήταν της κόρης της ή όχι. Πάνω στην ταραχή της έκλεισε το τηλέφωνο και αυτό μάλλον αποδείχθηκε σωτήριο για εκείνην, καθώς οι επιτήδειοι δεν κατάφεραν να την πείσουν να δώσει χρήματα δήθεν για την κόρη της.

Το κόλπο είναι παλιό και αφορά απάτη με πρόσχημα τα τροχαία ατυχήματα. Δυστυχώς, όμως, οι επιτήδειοι το χρησιμοποιούν και πολλές φορές έχουν αποτέλεσμα.

Για καλή της τύχη η συμπολίτισσά μας πήρε αμέσως τις κόρες της τηλέφωνο στα κινητά τους, διαβεβαιώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και ηρέμησε. Αν και προσπάθησε να βρει τον αριθμό της κλήσης που δέχθηκε, ήταν αδύνατον καθώς δεν φαινόταν στο κινητό της καθώς οι απατεώνες φροντίζουν να καλύπτουν τα ίχνη τους. Το περιστατικό μας το κοινοποίησε προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για να είναι υποψιασμένοι και να μην πέσουν στην «παγίδα» των απατεώνων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement