Connect with us

Παναχαϊκή

Αναμένονται και άλλες προσθήκες

Published

on

 

Η Παναχαϊκή έκλεισε θετικά τη χρονιά όμως για να πετύχει τον στόχο χρειάζεται ενίσχυση

 

Η χρονιά κλείνει θετικά για την ομάδα της Παναχαϊκής καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα μέσα στην Αγυιά του Παναγρινιακού με σκορ 1-0.

Αυτό που όλοι αντιληφθήκαμε είναι ότι οι «κοκκινόμαυροι» με τέτοιες εμφανίσεις δυστυχώς δεν θα πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ λιγκ.

Μπορεί να τερματίσουν πρώτοι στον 4ο όμιλο όμως τα μπαράζ αναμένονται εντελώς διαφορετικά και η Παναχαϊκή δεν φαίνεται να μπορεί να αντεπεξέλθει.

Πόθος όλων είναι η Παναχαϊκή να φύγει από αυτές τις κατηγορίες και να παίζει στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος αφού η μεγάλη ιστορία δεν της επιτρέπει να υπάρχει οπουδήποτε αλλού στον χάρτη…

Το θέμα είναι όμως αρχικά να φύγει από την ερασιτεχνική κατηγορία κάτι που με την μέχρι τώρα εικόνα ανήσυχε πολλούς ότι δεν θα καταφέρει.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Σούλη Παπαδόπουλο πρέπει να κάνει προθήκες ικανές να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα έγιναν οι πρώτες προσθήκες με τις μεταγραφές τον Λόρι Κέρι και Γιάννη Καρπαθάκη. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες ωστόσο δύσκολα θα είναι παίκτες από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς χρειάζεται χρόνος για να γίνει η μεταβολή από επαγγελματία σε ερασιτέχνη.

Αυτό που χρειάζεται η κοκκινόμαυρη ομάδα είναι άμεσα διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και αυτοί πρέπει να είναι από Γ’ Εθνική και κάτω.

Αυτό σημαίνει ότι οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και καλά ψαγμένες γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά τις ημέρες των εορτών που βρέθηκαν με τις οικογένειές τους σήμερα επιστρέφουν ξανά στο γήπεδο έτσι ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι περισσότεροι σήμερα αναμένεται να δώσουν το «παρών» πλην ελαχίστων κυρίως ξένων που βρίσκονται εκτός χώρας και θα έρθουν την Τετάρτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Η Παναχαϊκή με το νέο χρόνο και συγκεκριμένα στις 9/1 θα ταξιδέψει στην Άρτα όπου και θα φιλοξενηθεί από την τοπική Αναγέννηση. Ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουν οι κοκκινόμαυροι έτσι ώστε να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο Τηλυκράτη που στην αυλαία φιλοξενείται από τον Αίαντα Γαστούνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement