Connect with us

Παναχαϊκή

Παίξτε για τη φανέλα και την προσωπικότητά σας – Η Παναχαϊκή σήμερα (16:00) στο Ρέντη

Published

on

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα (16:00) η Παναχαϊκή στο Ρέντη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό B.

Παιχνίδι που πρέπει να πάρει κάτι η κοκκινόμαυρη ομάδα μετά το ηχηρό χαστούκι… που δέχτηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής από τον Γιούχτα.

Δυστυχώς η εν λόγω αναμέτρηση αποκτά άλλη βαρύτητα αρχικά για τους χαμένους βαθμούς στην έδρα μας από την κρητική ομάδα αλλά και για το γεγονός ότι στην πρεμιέρα των μπαράζ δεν διεξήχθησαν οι υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις Διαγόρας- Ολυμπιακός και Αιγάλεω- Παναθηναϊκός.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αλλά να σημαίνει και πολλά καθώς οι δύο αυτές αναμετρήσεις λογικά το νωρίτερο που μπορεί να οριστούν είναι 10 Απριλίου που θα έχουν διεξαχθεί ήδη τέσσερις αναμετρήσεις της Παναχαϊκής.

Οι παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας πρέπει να βγάλουν ψυχή και πάθος αρχικά για την βαριά φανέλα της ομάδας, στην συνέχεια για την προσωπικότητά τους και μετά για όλους αυτούς τους φιλάθλους που στάθηκαν όλη τη χρονιά στο πλάι τους στηρίζοντάς τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό ρεπορτάζ, στην αποστολή ενσωματώθηκε τόσο ο Μπαξεβάνος όσο και ο Πατρινός. Ο πρώτος έβγαλε κανονικά όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας ενώ ο δεύτερος θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή αν μπορεί να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους.

Μετά την χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Τάτσης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Νάστος, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μούλντερ, Μπαρέ, Μπαξεβάνος, Προύντζος, Κυρσανίδης, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Πετράτος, Χριστόπουλος, Ολιβέιτα, Πατρινός, Ντε Τόμας, Γαϊτανίδης, Τραορέ.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement