Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δικάζονται σήμερα οι 25 πατρινοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής για τα επεισόδια στο γήπεδο του Διαγόρα

Published

on

Σήμερα το μεσημέρι δικάζονται από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι 26 πατρινοί συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα Διαγόρα – Παναχαΐκης (ο ένας συλληφθείς είναι οπαδός του Διαγόρα).

Σημειώνεται ότι η σχετική έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων, φιλάθλων της ροδίτικης ομάδας.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν προοχθές ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενοι από το συνήγορο τους Στέλιο Κιουρτζή και αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία έως το μεσημέρι (στη μία) της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτηση τους.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζεται την υπόθεση, φορά τους νόμους περί αθλητικής βίας και συγκεκριμένα «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή αθλητικό υπόβαθρο, ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός, φθορές και οπλοχρησία».

Παράσταση διαμαρτυρίας
Στο μεταξύ η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή στέκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των φιλάθλων μας και για το λόγο αυτό χθες το μεσημέρι δια του Προέδρου της Παναγιώτη Σεμιτέκολου, του Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Σβόλη και παρουσία του βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αδικίας την οποία βιώνουν αυτές τις ωρες οι φίλαθλοι μας.
Στο ίδιο πλαίσιο περιμένουμε την δημόσια τοποθέτηση και παρέμβαση Βουλευτών και Εκπροσώπων Φορέων της περιοχής γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταστούν έκπτωτοι στη συνείδηση των χιλιάδων φίλων και οπαδών της ιστορικής Παναχαϊκής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement