Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επιστροφή σήμερα με το μυαλό στον Ολυμπιακό Β

Published

on

Ρεπό χθες για τους «πολεμιστές» της Παναχαϊκής, προπόνηση από σήμερα με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β, που είναι και το τελευταίο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Από τη στιγμή που η κοκκινόμαυρη ομάδα κατάφερε να μπει στη μάχη των πλέι άουτ δεν έχει το άγχος ακόμη κι αν χάσει από την ανώτερη στην παρούσα ερυθρόλευκη, όμως δεν θα πέσει και αμαχητί. Θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, όπως πάλεψε σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε. Έτσι με τη λήξη του πρωταθλήματος, ρίχνεται με τα «μούτρα» στη δουλειά των αγώνων παραμονής με την Παναχαϊκή να μπαίνει σε αυτά, με δέκα βαθμούς ή ένδεκα εάν έρθει ισόπαλη ή στην καλύτερη με δώδεκα εάν κερδίσει τον Ολυμπιακό Β στο Ρέντη.

Ας δούμε όμως πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία των play out (μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου):

1. Διαγόρας 13 β. (15 εάν κερδίσει ΠΑΟ Β και 14 εάν φέρει ισοπαλία).

2. Αιγάλεω 13β. (13 ή χάσει ή φέρει ισοπαλία με Ιωνικό, 14β. αν τον κερδίσει).

3. Ολυμπιακός Β΄ 11β. (12 αν φέρει ισοπαλία με Παναχαϊκή και 13 αν την κερδίσει).

4. Παναθηναϊκός Β 10β. (11 αν φέρει ισοπαλία με Διαγόρα και 12 αν τον κερδίσει).

5. Παναχαϊκή 10β. (11 αν φέρει ισοπαλία με Ολυμπιακό Β΄ και 12 αν τον κερδίσει).

6. Γιούχτας 10β. (10 αν φέρει ισοπαλία με Τηλυκράτη και 11 αν τον κερδίσει) ή Τηλυκράτης με 11β (αν κερδίσει τον Γιούχτα στο ντέρμπι παραμονής της τελευταίας αγωνιστικής).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής (τελευταία) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, με την Παναχαϊκή να φιλοξενείται την προσεχή Κυριακή (14:00), στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής (όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το sl2.muvi.com):

Ολυμπιακός Β-Παναχαϊκή, Χανιά-Ηλιούπολη, Καλαμάτα-Athens Kallithea (Action 24), Αιγάλεω-Ιωνικός, Παναθηναϊκός Β-Διαγόρας, Γιούχτας-Τηλυκράτης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement