Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αλλοδαπός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Published

on

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο άλλοδαπός άνδρας που συνελήφθη στο Ρίο την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο άνδρας αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του διακινητή, σε αγροτεμάχιο και σε δασώδη έκταση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν 5.420 γραμμάρια ηρωίνης, διαμοιρασμένα σε επτά συσκευασίες, 1.094,1 γραμμάρια κοκαΐνης, διαμοιρασμένα σε 62 συσκευασίες, ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια υδραυλική πρέσα και εξαρτήματα με υπολείμματα ηρωίνης (σπάτουλα,
αναδευτήρες, μεταλλικές πλάκες), δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κ.α.
Η μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα τα 5 κιλά ηρωίνης και τα 256 γραμμάρια κοκαΐνης, ήταν τοποθετημένη σε πλαστικό δοχείο (λίμπα), που είχε αποκρύψει ο δράστης σε δασική περιοχή, στην Παναγοπούλα Αχαΐας.
Επιπλέον, από τις 62 συσκευασίες κοκαΐνης οι 56 ήταν έτοιμες προς διακίνηση σε τοξικομανείς, με βάρος 1 ή 5 γραμμάρια η κάθε μια, ενώ οι 16 από αυτές εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε κορμό δένδρου, σε αγροτεμάχιο δίπλα στην οικία του δράστη.
Το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο δράστης από
την διακίνηση των ναρκωτικών, ανέρχεται περίπου στις 170.000 ευρώ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement