Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ανακατεύεται» η τράπουλα-Μεθαύριο Κυριακή οι δημαιρεσίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στους Δήμους της Αχαΐας

Published

on

Εσωτερικές ανακατατάξεις αναμένονται στο περιφερειακό, αλλά και στα δημοτικά σχήματα της Αχαΐας εν όψει των προβλεπόμενων από τον Νόμο, δημαιρεσιών που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή για την εκλογή νέων προεδρείων στα Συμβούλια και νέων μελών στις Οικονομικές Επιτροπές και στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής.

Η τράπουλα «ανακατεύεται», αν και οι επιλογές τόσο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, όσο και κάποιων Δημάρχων είναι περιορισμένες…
ΤΟ… ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος οι εσωτερικές ανακατατάξεις στην πλειοψηφούσα παράταξη Φαρμάκη φαίνεται πως εξελίσσονται σε… αίνιγμα. Κι αυτό, γιατί ο Περιφερειάρχης κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης με την οποία παρατάθηκε η θητεία των αντιπεριφερειαρχών μέχρι τέλος Ιανουαρίου, δεν έχει αποφασίσει ακόμη το νέο περιφερειακό σχήμα, το οποίο ωστόσο… συνδέεται και με την εκλογή του νέου προεδρείου, αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος αναμένεται να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς δεν αποκλείεται να μετακινηθεί σε κάποια άλλη θέση. Όσον αφορά για τον αντικαταστάτη του επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της περιφερειακής συμβούλου Ηλείας, Μαρίας Μπίλια, η οποία είναι επίσης, δικηγόρος, γεγονός που της δίνει «προβάδισμα» στην τελική επιλογή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement