Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συναγερμός στο ΠΓΝΠ – Κόλλησαν με κορωνοίό τρεις ασθενείς και συνοδοί στην Β’ Παθολογική Κλινική

Published

on

Συναγερμός έχει σημάνει στην Β Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, ύστερα από τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων κορονοϊού σε ασθενείς και συνοδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθησαν άμεσα μέτρα από τη Διεύθυνση της Κλινικής, τα περιστατικά απομονώθηκαν, ενώ ήδη τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά.

Μάλιστα την εποπτεία για την διαχείριση της κατάστασης την έχει ο ίδιος ο Διευθυντής της Κλινικής Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων Μάρκος Μαραγκός.
Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ωστόσο τα μέτρα είναι αυστηρά προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλα κρούσματα στην Κλινική.

ΣΤΟΥΣ 220 ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Στο μεταξύ, με ανησυχητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Χαρακτηριστικό της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί είναι πως σε σύγκριση με την χθεσινή ημέρα είχαμε αύξηση κατά 16 νοσηλείες. Συγκεκριμένα ενώ την Πέμπτη οι ασθενείς ήσαν 204, σήμερα έφθασαν τους 220!

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” έγιναν 29 εισαγωγές για νοσηλεία στην Κλινική Λοιμώξεων.
Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 94 άτομα, 4 παιδιά στην Παιδιατρική κλινική, 5 στην ΜΑΦ και 12 στην ΜΕΘ, ενώ στο “Αγ. Ανδρέας” 97 άτομα νοσηλεύονται (χθες ήσαν 68) και 8 δίνουν μάχη στην ΜΕΘ

Ροή ειδήσεων

Advertisement