Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κλειστά όλα τα σχολεία της Αχαϊας αύριο και την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας

Published

on

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (24/1) και την Τρίτη (25/1) όλα τα σχολεία της Αχαϊας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαϊας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Τα σχολεία δεν θα ανοίξουν αφενός εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς” και του παγετού που θα επικρατήσει και αφετέρου γιατί δεν θα είναι δυνατόν να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι μαθητές θα κάνουν τηλεκπαίδευση και για τις δύο ημέρες ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΔΕ:

Κλειστά τα σχολεία στην Π.Ε. Αχαΐας, Δευτέρα και Τρίτη, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, Χ. Μπονάνου

 

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους και τις Διευθύνεις Εκπαίδευσης, ανακοινώνεται ότι κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αχαΐας για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της αδυναμίας τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα και πόρτες) εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, αλλά και του παγετού κατά τις πρωινές ώρες που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους κατά την μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών.

Σημειώνεται ότι στο σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστές, θα ακολουθηθεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement