Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν επαναπαύεται…

Published

on

Η Παναχαϊκή ακόμη και χθες βρισκόταν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Τηλυκράτη

 

Το μεθαυριανό ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (15:00) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) πλησιάζει και η κοκκινόμαυρη ομάδα δεν επαναπαύεται.

Θα μπορούσε χθες ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος να εκμεταλλευτεί την αναβολή του παιχνιδιού με τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου και να δώσει ρεπό στους παίκτες του, ωστόσο δεν το έπραξε. Αντίθετα οι κοκκινόμαυροι πάτησαν γήπεδο και ανέβασαν ρυθμούς, για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ντέρμπι -της αγωνιστικής- με τον Τηλυκράτη Λευκάδας το οποίο η Παναχαϊκή πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, προκειμένου να έχει το… επάνω χέρι σε ό,τι αφορά την υπόθεση κορυφή.

Εάν η Παναχαϊκή πάρει τους τρεις βαθμούς, θα μειώσει τη διαφορά και θα περιμένει τον εξ αναβολής αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου για να ισοβαθμήσει με τον ήδη πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Φυσικά αυτά όλα είναι προσθαφαιρέσεις και για να γίνουν πράξη θα πρέπει να έρθει η νίκη με τον σύλλογο της Λευκάδας.

Στην κοκκινόμαυρη ομάδα λοιπόν δεν εφησυχάζουν, πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις κι αυτό φαίνεται, καθώς οι ποδοσφαιριστές αλλά και η τεχνική ηγεσία από την πλευρά της πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, έχοντας ως σκοπό τη νίκη.

Κι αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας, που θεωρείται αν μη τι άλλο υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά όχι ομάδα φόβητρο… Και αν η Παναχαϊκή, πιάσει ανάλογη εμφάνιση, όπως αυτή στη Βάρδα απέναντι στον ΠΑΟ, τότε δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα…   Στο μεταξύ σήμερα, οι παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στο γήπεδο της Αγυιάς.

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

“Το μυαλό μας στο ματς με τον Τηλυκράτη με την ελπίδα να παίξουμε”

Με την αφορμή της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με το Διαβολίτσι λόγω κρουσμάτων της μεσσηνιακής ομάδας ο έμπειρος τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο panachaikifc1891.gr σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (2/2).

Αναλυτικά τόνισε:

“Τελευταία στιγμή ειδοποιηθήκαμε ότι δεν θα αγωνιστούμε. Η αποστολή ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το ταξίδι και δυστυχώς πληροφορηθήκαμε ότι δεν θα παίξουμε. Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και με πολύ καλή ψυχολογία από τις προηγούμενες εμφανίσεις και νίκες μας. Ωστόσο επειδή η υγεία είναι πάνω απ’ όλα εύχομαι στους ποδοσφαιριστές του Διαβολιτσίου γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψουν όλοι δυνατοί. Εμείς από σήμερα κοιτάμε το ματς με τον Τηλυκράτη με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα παίξουμε. Για μένα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Όλα τα ματς είναι σημαντικά και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη έτσι ώστε το επόμενο ματς που έρχεται μετά από αυτό της Τετάρτης να είναι ακόμα πιο σημαντικό. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας και με σεβασμό στον αντίπαλο όπως κάνουμε κάθε φορά στοχεύουμε μόνο στη νίκη. Έχουμε να παίξουμε αρκετό καιρό στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Όπως στα τελευταία έκτος έδρας ματς που έρχεται και μας στηρίζει το ίδιο θέλουμε και την Τετάρτη. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε”.

 

Δανεικός στον Κεραυνό

Στην ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου δόθηκε ο Νίκος Ταρνάρης με τη μορφή του δανεισμού.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή της έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ντίνου Ταρνάρη στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα αγωνίζεται στην ομάδα του Κεραυνού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα».

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement