Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ελπίδες μεν, αργά δε;

Published

on

Ο Παναιγιάλειος πήρε μια μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας με 2-1 πηγαίνοντας στους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ Ενικής. Μια νίκη που ναι μεν διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της ομάδας όμως μπορεί να πει κανείς ότι ήρθε και αργά. Αυτό φυσικά θα το δούμε τις επόμενες αγωνιστικές, αν πραγματικά ο Παναιγιάλειος μπορεί να κάνει το καμ μπακ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Παναιγιάλειος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν στο 10’ της συνάντησης ο Τοκαμ εκτέλεσε το φάουλ και με κεφαλιά το Αλεξ. Αφούσι έγραψε… το 1-0.

Στο 14’ ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε την κόκκινη κάρτα για διαξιφισμό στον Μαυρόπουλο με τον ΠΑΟ Βάρδας να μένει με δέκα παίκτες.

Στο 25’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σταυρόπουλο, σωτήρια απόκρουση του Ιωαννίδη.

Στο 35’ μετά από πλάγιο του Κουρλέση και αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟ ο Καρακούτης με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Αιγιώτες.

Στην επανάληψη και στο 62’ ο Γκασίδης ανατρέπει τον Κουλούρη με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Πολίτης μειώνοντας σε 2-1.

Στο 74’ οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Κουλούρης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ιωαννίδη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (83’ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Τοκάμ, Βλαχόπουλος (55’ Βαλλιάνος), Καρακούτης (66’ Ροδόπουλος), Α. Αφούσι (55’ Λιάτος), Σκούτας (83’ Ψωμαράς).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρ. Παρασκευόπουλος): Βορύλλας, Καφεντζής (36’ Νικολακόπουλος), Πολίτης, Σακελλαρόπουλος (88’ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος (36’ Φερεκίδης), Λιόσης, Λαθύρης, Μαυρόπουλος, Πυρρής (70’ Πλαστουργός), Σταυρόπουλος (46’ Μπίσα), Κουλούρης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 16η αγωνιστική

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Εθνικός Σκουλικάδου…………..1-2

Παναγρινιακός-Αναγέννηση Άρτας………………………..3-1

Αίας Γαστούνης-Ναυπακτιακός Αστέρας…………………0-0

Παναιγιάλειος-ΠΑΟ Βάρδας…………………………………..2-1

ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναχαϊκή…………………………(αναβλήθηκε)

Τηλυκράτης-Αμβρακικός Λουτρού…………………….α.α. 3-0

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

17η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Αναγέννηση Άρτας

Ναυπακτιακός Αστέρας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αχέρων Καναλακίου-Παναγρινιακός

Αμβρακικός Λουτρού-Αίας Γαστούνης

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης

ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναιγιάλειος

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement