Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λείπουν τα οστά του στρατηγού Τζαβέλλα – Στο νεκροταφείο ο ιατροδικαστής Κουτσάφτης

Published

on

Δεν υπάρχει ίχνος από τα οστά του στρατηγού Λάμπρου Τζαβέλλα! Ο τάφος του στο Κοιμητήριο Αγίου Στεφάνου στη Ναύπακτο έχει μόνο χώμα!

Τη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη έκανε στο nafpaktianews.gr o έμπειρος ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης που κλήθηκε από την οικογένεια να πραγματοποιήσει αυτοψία μετά τη διαπίστωση ότι άγνωστοι είχαν βεβηλώσει τον τάφο του στρατηγού και ευεργέτη της Ναυπάκτου.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι φαίνεται να έχουν γίνει σκαπτικές εργασίες εντός του μνήματος ενώ η σορός του Λάμπρου Τζαβέλλα δεν υπάρχει στο σημείο. Μάλιστα, σημείωσε ότι επιχειρήθηκε ανθρώπινη παρέμβαση και στη σορό της συζύγου του χωρίς ωστόσο να λείπει κάτι. Σημειώνεται ότι ο στρατηγός είχε πεθάνει το 1959 και η σύζυγός του Λεοπολδίνη 20 χρόνια μετά.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός, σε συνεργασία με την οικογένεια Τζαβέλλα, κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην μυστηριώδη, όπως εξελίσσεται, υπόθεση.

Κανείς δεν μπορεί να βλάψει το Στρατηγό ήταν η δήλωση του απογόνου του, Κωνσταντίνουυ Τζαβέλλα. Δεν γνωρίζω το σκοπό της ενέργειας αυτής, αλλά η υστεροφημία αυτού του ανθρώπου δεν μπορεί να βλαφτεί. Είναι πολύ εύκολο να στενοχωρείς ανθρώπους, πολύ δύσκολο να τους ευχαριστείς δήλωσε με νόημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement