Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με νέα στοιχεία στην Εισαγγελία ο αξιωματικός που διενήργησε την προκαταρκτική για την υπόθεση με τους αστυνομικούς

Published

on

Να ανοίξει εκ νέου η προκαταρκτική εξέταση για ενέργειες που φέρονται να έκαναν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που χειρίστηκαν υπόθεση κλοπής ζήτησε από την Εισαγγελική Αρχή της Πάτρας ο αστυνομικός υποδιευθυντής που διενήργησε το προκαταρκτικό πειθαρχικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δια μέσω του δικηγόρου του Άγγελου Στεργιόπουλου, ο αστυνομικός υποδιευθυντής προσκόμισε στοιχεία ισχυριζόμενος ότι «υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών οι οποίοι θα πρέπει να ελεγχθούν».

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του αστυνομικού υποδιευθυντή που διενήργησε τον προκαταρκτικό πειθαρχικό έλεγχο έχει υποβληθεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος από φερόμενο ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει το πόρισμά του στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για την υπόθεση που αφορά προανακριτικές πράξεις που αφορούσαν σε κλοπές δικύκλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement