Connect with us

Διεθνή

Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση σε σχολείο του Αμβούργου – Φόβοι πως έχει εισβάλει ένοπλος

Published

on

Η αστυνομία του Αμβούργου της Γερμανίας ανέφερε στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε ένα σχολείο στην περιοχή Γένφελντ, όπου πιστεύεται ότι έχει εισβάλει ένας ένοπλος νεαρός.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Morgenpost», ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το κτίριο.  Οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν ο ένοπλος εισέβαλε ή αν απλώς κατευθυνόταν προς το σχολείο «Otto Hahn», που βρίσκεται στην περιοχή Βάντσμπεκ και φοιτούν 1.500 κορίτσια και αγόρια.

Στο πρώτο της tweet η αστυνομία του Αμβούργου έγραψε: «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σχολείο Otto Hahn στο Jenfeld. Η περιοχή γύρω από το σχολείο είναι κλειστή. Ένας νεαρός οπλισμένος με πυροβόλο όπλο φέρεται να έχει εισέλθει στο σχολικό κτίριο».

«Δεν είναι σαφές αν ο δράστης που παρατηρήθηκε εισήλθε πράγματι στο κτίριο ή απλώς “περπάτησε προς το σχολικό κτίριο” και στη συνέχεια ίσως πέρασε από το σχολείο. Για προληπτικούς λόγους, το κτίριο του σχολείου ερευνάται επί του παρόντος από ειδικές μονάδες», έγραψε σε νέα ανάρτηση η αστυνομία του Αμβούργου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ροή ειδήσεων

Advertisement