Connect with us

Ελλάδα

Χανιά: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στο 22χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο στη Λάρισα

Published

on

Μέσα σε κλίμα οδύνης, γονείς, συγγενείς, συναθλητές και φίλοι αποχαιρέτησαν την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, στην περιοχή των Κατσιφαριανών στα Χανιά, τον 22χρονο φοιτητή Νίκο Μπιτσάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Λάρισα, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο κέντρο της Λάρισας.

Η σορός του άτυχου φοιτητή έφτασε νωρίς το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στα Χανιά, συνοδευόμενη από φίλους και συμφοιτητές του.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, με δεκάδες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα ποδηλασίας, ο 22χρονος θα ολοκλήρωνε σύντομα τις σπουδές του στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα επέστρεφε στην οικογένεια του. Για τους δικούς του ανθρώπους και όσους τον γνώρισαν, η απώλεια μοιάζει με ψέμα. Στο τελευταίο του ταξίδι για τα Χανιά τον συνόδεψαν φίλοι του από τη Λάρισα και οι τραγικοί γονείς.

xania_larisa
xania_larisa1

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, τελέστηκε στην Λάρισα, όπου έχασε τη ζωή του, το τρισάγιο στη μνήμη του 22χρονου φοιτητή. Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία πνοή του, επί της οδού Ασκληπιού κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων, βρέθηκαν γείτονες και φίλοι του Νίκου κρατώντας από ένα κερί στο χέρι.

xania_larisa2
xania_larisa3

Νέοι της θεσσαλικής πόλης πραγματοποίησης βουβή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία και αργότερα στο δημαρχείο της Λάρισας για όσα δεν μερίμνησαν να πράξουν οι αρμόδιοι για να αποφευχθεί το μοιραίο.

Πηγή: neakriti

Ροή ειδήσεων

Advertisement