Connect with us

Αθλητισμός

Μέσα από τις «στάχτες» της η Μπαρτσελόνα

Published

on

Η αγωνιστική δράση σε ένα αρκετά γεμάτο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται στα γήπεδα του κόσμου, με πολύ σπουδαία ματς να μας κρατούν συντροφιά στα κουπόνια μας από πολύ νωρίς το μεσημέρι. Σεβίλλη-Μπέτις, Τσέλσι-Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ είναι μερικά από τα ζευγάρια αυτά.

Μάθε τα πάντα για τα παμε στοιχημα προγνωστικα

Στοιχηματικά, εμείς θα ψάξουμε το ταμείο μας στην Ισπανία, εκεί όπου η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την επικίνδυνη Αθλέτικ Μπιλμπάο, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Καμία σχέση δεν έχει αυτή η Μπαρτσελόνα με την ομάδα που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν, που μπορούσε να χάσει από τον οποιονδήποτε. Ο Τσάβι δείχνει να βάζει τη… πινελιά του και με τις προσθήκες του Ιανουαρίου, δημιουργήθηκε ένα σύνολο που μπορεί να σκοράρει με άνεση, ακόμα και να «φιλοδωρεί» με 4 γκολ τη Νάπολι μέσα στην Ιταλία. Οι Καταλανοί είναι ανεβασμένοι, «κυνηγούν» να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται μέσα στη τετράδα και παρά τις απουσίες τους, έχουν ένα πλήρες «οπλοστάσιο». Για το ματς με τη Μπιλμπάο, απόντες είναι οι γνωστοί Λανγκλέ, Ντεπάι, Σέρχι Ρομπέρτο, Φάτι, Ουμτιτί, Μπαλντέ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ζόρντι Άλμπα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στη χρονιά η Αθλέτικ τη περασμένη εβδομάδα και μάλιστα κόντρα στη «μισητή συμπολίτισσα» Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0. Τα «λιοντάρια» με αυτό το τρόπο, όχι μόνο έδωσαν χαρά στο κόσμο τους, αλλά τη πλησίασαν στο πόντο, με στόχο να τη προσπεράσουν στη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Μαρθελίνο δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, όμως τώρα τα «κεφάλια» πάλι μέσα, καθώς ακολουθεί η ανανεωμένη και… αγριεμένη Μπαρτσελόνα. Κάπα και Νίκο Γουίλιαμς θα είναι απόντες, όμως το βασικό σχήμα θα μείνει απαράλλαχτο για τον έμπειρο τεχνικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν η Μπαρτσελόνα θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του πρόσφατου παρελθόντος της, όμως οι Καταλανοί μέσα στο ’22 παίζουν ωραία μπάλα και δείχνουν «αναγεννημένοι». Η Μπιλμπάο είναι σοβαρή ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή το μομέντουμ δείχνει Μπάρτσα. Πάμε στον άσο με το over 1.5 στο 1.91 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement