Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Θα διανείμει εισιτήρια διαρκείας για Ελλάδα και Ευρώπη

Published

on

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας σε συγκεκριμένα διαζώματα και σε περιορισμένο αριθμό, θα έχουν οι φίλαθλοι του Προμηθέα σε αγώνες, που θα διεξαχθούν στο «Δ.Τόφαλος» σε εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΚΑΕ Προμηθέας αναφέρει: «Ο 2ος γύρος της Basket League έχει ήδη αρχίσει και η εξέλιξη του πρωταθλήματος προμηνύεται συναρπαστική. Μετά το πρώτο μισό της σεζόν ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έχει βάλει τις βάσεις για να φτάσει σε νέες μεγάλες επιτυχίες. Με τους φιλάθλους του στο πλευρό του μπορεί να τα καταφέρει!

Σε αυτήν την κατεύθυνση, μετά και την αύξηση του ορίου χωρητικότητας στα γήπεδα και το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων Β΄ Γύρου σε προνομιακές τιμές. Διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν για συγκεκριμένα διαζώματα και θα είναι περιορισμένα σε αριθμό.

*Αποκλειστικά και μόνο για τους γονείς των ακαδημιών, αν επιλεγεί το Family διάζωμα, το εισιτήριο διαρκείας του παιδιού έως 15 ετών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Basket League περιλαμβάνει σπουδαίες εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Προμηθέα. Οι «Αχαιοί» θα υποδεχτούν στο Δ. Τόφαλος δύο εκ των κορυφαίων Συλλόγων της Euroleague, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σε δύο μεγάλα παιχνίδια, που αποτελούν γιορτή για την πόλη και το ελληνικό μπάσκετ. Επιπλέον, υπάρχει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που πάντα προσφέρει συγκινήσεις, ενώ το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει και την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τον συμπολίτη Απόλλωνα. Εκτός αυτών, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει στην Πάτρα και τους Ιωνικό και Ηρακλή, που δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Φυσικά, τα εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου θα έχουν ισχύ και στα Play off του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κορυφωθούν οι αγωνιστικές μάχες και η αγωνία για την τελική κατάταξη των ομάδων. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του Eurocup υπολείπονται τρία ακόμα εντός έδρας παιχνίδια για τον Προμηθέα.

Σε αυτά περιλαμβάνεται η αναμέτρηση με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, την Βίρτους Μπολόνια, στην οποία αγωνίζονται μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Τεόντοσιτς και ο Μπελινέλι.

Επιπλέον, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι δύο πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες κόντρα σε Ουλμ και Τσεντεβίτα Ολύμπια. Πάρε, λοιπόν, θέση στο πλευρό του Προμηθέα και έλα να οδηγήσουμε μαζί την ομάδα μας σε νέες μεγάλες επιτυχίες!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr ή από το Promitheas Park, καθημερινές 10:00-18:00 και Σάββατα 10:00-14:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610434536.

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ».

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ΚΑΕ Προμηθέας συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ για την στήριξη της προσπάθειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας με την Ulm για το Eurocup (Τρίτη 8/3, 19:30) θα συγκεντρώνονται στο κλειστό Δ. Τόφαλος τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΕΣΑΚΕ:

“O EΣΑΚΕ στηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία και την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνοντας τρόφιμα στην 16η και την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, κάλεσε τον κόσμο για συγκέντρωση τροφίμων. Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια συμμετέχει ενεργά ο ΕΣΑΚΕ (προσφέροντας χρήματα για τρόφιμα στην κεντρική αποθήκη του ΕΕΣ)  και οι ΚΑΕ στηρίζοντας την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, στα γήπεδα που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ. θα συγκεντρώνονται τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα, για την 16η αγωνιστική τα τρόφιμα θα συλλέγονται στα εξής σημεία:

Σάββατο 5 Μαρτίου

Κολοσσός Ρόδου H HOTELS: Κ.Γ. Καλλιθέας, Θύρα V.I.P. 16:00-19:00

Ηρακλής: Ιβανώφειο, Γραφεία ΚΑΕ 10:00-18:00

Κυριακή 6 Μαρτίου

Λαύριο MEGABOLT: Κ.Γ. Λαυρίου, Κεντρική Θύρα 16:00-19:00

ΑΕΚ: ΟΚΑΛ, Θύρα 10 19:00-22:00

Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου

Ιωνικός Basket: Κ.Γ. Νίκαιας «Πλάτων» 19:00-22:00

Τρίτη 8 Μαρτίου

Προμηθέας: Κεντρική Θύρα 7-8 18:00-21.30 (στο πλαίσιο του αγώνα του Προμηθέα για το Eurocup, καθώς ο αγώνας της 16 ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό έχει μετατεθεί για τις 14/4).

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ ΕΣΑΚΕ και Ε.Ε.Σ, ενώ σχεδιάζονται νέες κοινές δράσεις, με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement