Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τελευταίο κατευόδιο για τον Θ. Βλαγκούλη – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Published

on

Σε κλίμα συγκίνησης το «ύστατο χαίρε» στον δικηγόρο και πολιτευτή Ηλείας Θεόδωρο Βλαγκούλη, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Σώστι Ηλείας.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, o oποίος μετά το πέρας μίλησε με ξεχωριστά λόγια για τον εκλιπόντα, λέγοντας πως ήταν ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε με αγάπη για τον τόπο του και με μεγάλη προσφορά στον συνάνθρωπό του, σημειώνοντας δε πως έτυχε καθολικής αναγνώρισης η προσφορά του από τον λαό της Ηλείας.
Για τον εκλιπόντα μίλησε και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλείας Παναγιώτης Αδραχτάς καθώς επίσης και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, Ανδρέας Νικολακόπουλος, του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσιος Καλαματιανός, ο πρώην βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αδραχτάς, ο νυν δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο τέως δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιατσής, o δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, οι αντιπεριφερειάρχες Θεόδωρος Βασιλόπουλος και Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής, ο εκδότης της «Γ» Γιάννης Χρ. Χριστόπουλος, κ.ά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement