Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (13/3)

Published

on

 

 

Κριός

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, θα σε κάνουν να έχεις αρκετό εκνευρισμό και πολύ άγχος, για καταστάσεις που δεν πρέπει όμως να σε αγχώνουν, γιατί θα έχουν καλή κατάληξη. Η σημερινή Κυριακή είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου.

 

Ταύρος

Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

 

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων.

Καρκίνος

Η μέρα θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Λέων

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις.

 

Παρθένος

Σήμερα, η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

 

Ζυγός

Αυτή η Κυριακή θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις ωστόσο, στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου.

 

Σκορπιός

Η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!!!

 

Τοξότης

Η μέρα θα σε βάλει σε διαδικασία να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας, αγαπητέ Αιγόκερε. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις.

 

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε περισσότερο, για να τα φέρεις εις πέρας.

 

Ιχθύες

Σήμερα, η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement