Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το πρωί της Τετάρτης η κηδεία του Φάνη Παπαγεωργίου

Published

on

 

Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του Φάνη Παπεγωργίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη.

Στα 43 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Άγιο Μηνά Λεύκας

Το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής δυστυχώς έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν άνθρωποι σαν τον Φάνη φεύγουν τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο ένθερμός οπαδός της Παναχαϊκής με έντονη κοινωνική πολιτική δραστηριότητα διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Αγίου Νικολάου, ενώ ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πίτα του Παππού» στην οδό Αγίου Ανδρέου. Είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την Παναχαϊκή, όντας ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων «Αχαιοί». ενώ παρουσίαζε κατά το παρελθόν και τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Φάνης δυστυχώς δεν πρόλαβε την δει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέφει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ κάτι που τον πόναγε τα τελευταία χρόνια βλέποντας την ιστορική ομάδα της πόλης μας να βολοδέρνει στις χαμηλές κατηγορίες.

 

«Καλό ταξίδι, Φάνη…»

Η ομάδα της Παναχαϊκής μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του ένθερμου υποστηρικτή της ομάδας Φάνη Παπαγεωργίου εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της Παναχαϊκής με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα έναν ένθερμο υποστηρικτή της. Εντελώς ξαφνικά έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Φάνης Παπαγεωργίου, ένας εκ των πλέον ένθερμων οπαδών της ομάδας μας. Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούσε την κοκκινόμαυρη ιδέα και φέτος στήριξε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της χορηγίας του από την επιχείρηση του «Η πίτα του παππού» για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Παναχαϊκή παθολογικά και πάντα ήταν στο πλευρό της. Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό ταξίδι, Φάνη…».

 

NORTENOS

«Σήμερα όλη η κερκίδα δακρύζει…»

Μια συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής «Nortenos».

Αναλυτικά:

«Ο αδερφός Φάνης Παπαγεωργίου, μέλος των «Αχαιών», έφυγε απροσδόκητα από την ζωή. Ο Φάνης ήταν μια ευγενική φυσιογνωμία και από το δικό του μετερίζι πάλευε διαρκώς για την κοκκινόμαυρη ιδέα. Φάνη, φίλε και αδερφέ, έφυγες πολύ νωρίς…

Βιάστηκες να πάρεις θέση στο club του παραδείσου, μαζί με τα υπόλοιπα κοκκινόμαυρα αδέρφια! Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Παπαγεωργίου για τη βαρύτατη απώλειά της!

Φάνη, καλό ταξίδι..».

 

 

Σοκαρισμένοι και οι λογιστές της Αχαΐας

Τη βαθιά θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του εν ενεργεία γενικού γραμματέα της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Αχαΐας Φάνη Παπαγεωργίου εξέφρασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το μέλος του Δ.Σ. και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΛΦΕ Αχαΐας Δημήτρης Μπόκαρης μιλώντας στη «Γ» ανέφερε: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τον θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου. Ο Φάνης Παπαγεωργίου ήταν επί σειρά ετών μέλος της Ένωσής μας και έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους. Υπήρξε ένας σωστός οικογενειάρχης, ένας βιοπαλαιστής. Ήταν λογιστής Α΄ Τάξης με γνώσεις και εντιμότητα. Παράλληλα αγωνίστηκε για την αναβάθμιση και για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας. Υπήρξε ένας μαχητής μέχρι το τέλος. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα. Καλό ταξίδι» δήλωσε στη «Γ» ο κ. Μπόκαρης.

 

Από ΔΕΕΠ Αχαΐας και Οικονομικό Επιμελητήριο

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του στελέχους της και μέλους του Τομέα Οικονομίας Φάνη Παπαγεωργίου.

Ενεργός πολίτης σταδιοδρόμησε επιτυχώς ως φοροτεχνικός και επιχειρηματίας, ενώ ήταν από τα προβεβλημένα στελέχη του κινήματος των οπαδών της Παναχαϊκής.

Στην διαδρομή του άφησε αποτυπώματα ήθους, αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας.

Πάνω από όλα υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη και έγνοια για όλους. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην οικογένειά του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΕΕ

Ο πρόεδρος του 10ου Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Β.Δ.  Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Παππάς σε δήλωσή του ανέφερε: «Ως πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ως φίλος της παναχαϊκιώτικης ιδέας και ως απλός φίλος και συνάδελφος είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του Φάνη Παπαγεωργίου.

Ενός ανθρώπου ανιδιοτελούς στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο που διακρίθηκε όπου και να κλήθηκε να προσφέρει.

Ο Φάνης θα λείψει από τους συναδέλφους του λογιστές, από την Πάτρα που τόσο αγάπησε αλλά και από την Παναχαϊκή που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Μα πιο πολύ από την σύζυγο του και από τα δύο μικρά του παιδιά.

Με βαθύτατη οδύνη εκφράζω στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement