Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τα βίντεο με τις φάσεις που «βράζει» η Αρόη για τον Σαφαρίκα

Published

on

Η Αρόη όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ «βράζει» με την διαιτησία του Βαγγέλη Σαφαρίκα.

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να μην απειλούνται με υποβιβασμό όμως το χάνουν με τέτοιο τρόπο τα παιχνίδια τους ενοχλεί και μάλιστα την συγκεκριμένη στιγμή που ομάδες μάχονται για την παραμονή τους.

Για την 9η αγωνιστική τον μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας η Αρόη ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τον Ικαρο Πετρωτού με τις φάσεις που διαμαρτύρεται να είναι σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Το gnomip σας παρουσιάζει τις δύο φάσεις που έκριναν το παιχνίδια με την διοίκηση της Αρόης να «φωνάζει» για την διαιτησία του Σαφαρίκα.

Στο γήπεδο παρατηρητής ήταν ο Άγγελος Αποστολόπουλος ο οποίος έχει άποψη για τις δύο περιπτώσεις που φωνάζει… η ομάδα της Αρόης.

 

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε την στιγμή που ο παίκτης του Ικαρου δέχεται την μπάλα πίσω από το κέντρο και φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ κάνοντας στο 56’ το 1-0. (Φυσικά μεγάλη σημασία έχει η γωνία της λήψης)

 

Στο παρακάτω βίντεο η Αρόη φωνάζει… για χέρι του παίκτη του Ικαρου Πετρωτού μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι να συνεχίζει το παιχνίδι. Όπως διακρίνεται ο παίκτης του Ικαρου έχει ψηλά το χέρι σταματώντας την πορεία της μπάλας και κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement