Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΟΚ στην Πάτρα – Σκοτώθηκε ο 41χρονος Ντίνος Σπυρόπουλος στη Σαντορίνη – Νέο “χτύπημα” για την γνωστή Πατρινή οικογένεια

Published

on

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Πατρινός Ντίνος Δημ. Σπυρόπουλος, ιδιοκτήτης της “Παλιάς Ταβέρνας” σε ηλικία 41 ετών στην Σαντορίνη όπου είχε μεταβεί για επαγγελματικούς λόγους.

Το τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την γνωστή πατρινή οικογένεια του εκλιπόντος, η οποία δέχεται ένα ακόμα σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο 41χρονος σεφ Ντίνος Δ. Σπυροπουλος ήταν εξάδελφος του γνωστού και αγαπητού σκίπερ Ντίνου Σπυρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από μάχη πολλών μηνών που έδωσε με ασθένεια τον Φεβρουάριο του 2022.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Tο τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (περίπου στις 01:00) όταν Πατρινός οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα και εκτραπεί της πορείας του και να τραυματισθεί θανάσιμα μετά από πρόσκρουση σε στύλο ηλεκτροδότησης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο προς Ακρωτήρι μπροστά στο κατάστημα XYLO Design.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας, δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΦ
Ο άτυχος νέος είχε μεταβεί στη Σαντορίνη για να εργαστεί τη θερινή σεζόν.
Ο Ντίνος Σπυρόπουλος λειτουργούσε την “Παλιά Ταβέρνα” στην οδό Φαβιέρου απέναντι από το γήπεδο της ΕΑΠ την οποία διατηρούσαν οι αείμνηστοι γονείς του Δημήτρης και Νίκη και ο παπούς του Ντίνος Σπυρόπουλος από το 1923. Ο Ντίνος τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να δώσει νέα πνοη στην οικογενειακή γνωστή ταβέρνα, την οποία προτιμούσαν πολλοί νέοι.

Το σοκ για τις αδελφές του και για τους συγγενείς και φίλους είναι μεγάλο. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και εργατικό παιδί που έφυγε πολύ νωρίς…
Συντετριμμένος ο θείος του, Γιώργος Σπυρόπουλος, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Benetton στην Πάτρα, ο οποίος έχασε τον γιο του αείμνηστου αδελφού του Δημήτρη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement