Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας-Ομιλία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη, στα γραφεία της ΔΕΕΠ

Published

on

Το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, έστειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, σε ομιλία του στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαϊας.

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός και θα είναι κρίσιμες, όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για το μέλλον των επόμενων γενιών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, παρότρυνε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάσουν τη «Συμφωνία Αλήθειας», ώστε να δουν τις προεκλογικές εξαγγελίες της και να τις συγκρίνουν με αυτά που έχουν γίνει. «Για πρώτη φορά αυτά που εξαγγέλλονται είναι συνεπή με αυτά που γίνονται, ίσως και περισσότερα. Να πείτε την αλήθεια σε όλους, και σ΄ αυτούς που μάς ψήφισαν και σ’ αυτούς που δεν μάς ψήφισαν», ανέφερε.

Ειδική μνεία έκανε ο κ. Παύλος Μαρινάκης στην ΟΝΝΕΔ, από την οποία ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι αυτή της Πάτρας είναι από τις πιο δραστήριες. «Από την ΟΝΝΕΔ ξεκίνησα, όπως και από την Πάτρα, την πόλη μου, την οποία αγαπώ», επεσήμανε.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Από την πλευρά του, προσφωνώντας τον κ. Παύλο Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Σε καλωσορίζουμε με αγάπη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαϊας, στο σπίτι της κομματικής μας οργάνωσης, στα ηνία της οποίας βρέθηκε στο παρελθόν και ο αείμνηστος παππούς σου, Παύλος Μαρινάκης, γράφοντας τη δική του ιστορία. Ακολουθώντας τα χνάρια σου, διαγράφεις ήδη μια λαμπρή πολιτική διαδρομή. Αφήνοντας το στίγμα σου στην ΟΝΝΕΔ, την οποία ενδυνάμωσες και κατέστησες στυλοβάτη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας, σήμερα δεν είσαι απλώς γραμματέας του κόμματος μας, είσαι κι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για κάθε Νεοδημοκράτισσα, για κάθε Νεοδημοκράτη». Επιπλέον, ξεδίπλωσε το πλάνο της δράσης της ΔΕΕΠ στην Αχαϊα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Κώστας Ρηγόπουλος, ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος (ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό) η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, οι πολιτευτές Ευσταθία Γιαννιά και Ασπασία Ρηγοπούλου.
*Στον κ. Παύλο Μαρινάκη επεφύλαξαν θερμή υποδοχή μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ.
*Υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο των γραφείων της ΔΕΕΠ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement