Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα χθες ο Κ. Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές»

Published

on

«Η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές. Βρίσκεται σε επικίνδυνα μονοπάτια… Κάποιοι λένε πως θα γίνουν εκλογές στις 2 Οκτωβρίου. Εγώ δεν το γνωρίζω, ωστόσο θέλουμε να κάνει το αυτονόητο…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, ευρισκόμενος χθες στην Πάτρα και παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «MyWay».

Ο κ. Βελόπουλος, αφού ανέφερε ότι η Πάτρα «είναι μια σημαντική πόλη που είναι αδικημένη», αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Όσα ακούω από τον Ερντογάν δεν με εκπλήσσουν, ωστόσο να του υπενθυμίσω πως δεν πρέπει να μιλάει με αυτά τα λόγια κατά του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη και παράλληλα να αναφέρεται σε εντιμότητα. Δυστυχώς η Ελλάδα και οι πολιτικοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Τουρκία».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για τη Ελλάδα, σημείωσε ότι η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «θυμίζει έναν φυλακισμένο που του αλλάζουν κελί και αυτός πανηγυρίζει». «Έχουμε υψηλά επιτόκια και ο Έλληνας πεινάει» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εστιάζοντας στην ενίσχυση για το ηλεκτρικό ρεύμα και την πλατφόρμα Power Pass, είπε: «Δεν θα δει κανείς 600 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, παρά μόνο 16 ευρώ. Αυτό λέγεται κλοπή. Δυστυχώς η Ελληνική Λύση έχει προτείνει την κατάργηση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), καθώς με αυτό τον τρόπο φορολογούν τον Έλληνα πολίτη με 2.000 ή 2.500 ευρώ κι αυτό στην ουσία λέγεται κράτος –κλέφτης» είπε.

Σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας, είπε: «Ο Πατραϊκός κόλπος έχει τεράστια αποθέματα εδώ και αρκετά χρόνια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Κοζάνη. Δεν μπορείς να γεμίζεις την Πάτρα με ανεμογεννήτριες… Τι να πρωτοθυμηθώ από την Πάτρα; Τα εργοστάσια που είχε και τα έκλεισαν; Είναι ντροπή…».

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η «Ελληνική Λύση» θα βγάλει έδρα στην Αχαΐα και επεσήμανε πως «τα ψηφοδέλτια θα είναι έτοιμα την ώρα των εκλογών».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement