Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ: Στο «τιμόνι» ο Κατσαρέλιας

Published

on

 

Ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας ήταν ψηλά στις προτιμήσεις της διοίκησης της Αιγείρας/Ακράτας μετά την αποχώρηση του Φίλιππου Σχοινά. Η διοίκηση αρχικά έκανε μια πρώτη επαφή με τον ταλαντούχο τεχνικό και στη συνέχεια οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Ο Κατσαρέλιας είναι ένας νέος αξιόλογος τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια! Θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας με στόχο τη διατήρησή μας στο υψηλό επίπεδο της Α’ κατηγορίας.

Η επιλογή δεν ήταν δύσκολη αφού γνωρίζουμε χρόνια τώρα το ήθος και την εργατικότητα που τον διακρίνει. Έχει περάσει άλλωστε σαν παίκτης παλιότερα και από τις δύο ομάδες Αιγείρας και Ακράτας.

Ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας με δίπλωμα UEFA B δημιούργησε την Ακαδημία στην Άβυθο 2017 και ήταν προπονητής της ομάδας μέχρι πέρυσι. Είχε συμμετέχει και στο τεχνικό επιτελείο του Παναιγιαλείου σαν βοηθός πριν από δύο χρόνια! Του ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία και δύναμη».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement