Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(20/6)

Published

on

Κριός
O Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6, την ημέρα που έχουμε το Θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Από τη νέα θέση του θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν εσένα και κοντινά σου πρόσωπα.

Ταύρος
Mία ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κοινωνική εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 21/6 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει σε προτεραιότητα τις επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα διευθετήσεις μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου ή απλώς να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου θα στραφεί στον οικονομικό τομέα αυτή την εβδομάδα, στις υποχρεώσεις, τα έσοδα και τα έξοδα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να αρχίσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για το καλοκαίρι ή να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι πού χρειάζεται να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου.

Καρκίνος
Μία πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσένα καθώς στις 21/6 την ημέρα του Θερινού ηλιοστασίου, δηλαδή της μεγαλύτερης ημέρας του έτους, θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου. Η νέα θέση του Ήλιου εγκαινιάζει τη νέα γενέθλια χρονιά σου και θα σε οδηγήσει να βάλεις νέους στόχους και να κάνεις νέα σχέδια.

Λέων
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό σου ή είναι εξίσου πιθανόν να παρατηρήσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση, το σίγουρο είναι πως και τα δύο θα σε οδηγήσουν να αναβάλεις κοινωνικές συναντήσεις και εξόδους και να αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου.

Παρθένος
Μία εβδομάδα δίχως πολλές έννοιες ξεκινά και σε αυτό θα συμβάλει και η αλλαγή θέσης του Ήλιου που θα περάσει στις 21/6 στο ζώδιο του Καρκίνου. Από το νέο το «σπίτι» ο Ήλιος θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα, σε πρόσωπα που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να συνεννοηθείς και σε δραστηριότητες μαζί με φίλους.

Ζυγός
Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σε ωθήσει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, κάτι το οποίο θα έχει και τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα για εσένα και τη δουλειά σου. Τα ζητήματα της εργασιακής σου καθημερινότητας φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο.

Σκορπιός
Μία πιο ξεκούραστη εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να συναντήσεις φίλους σου και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Στο πλάνο σου έχεις νέες γνώσεις, όπως ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, μία πιστοποίηση σπουδών ή με ένα ταξίδι.

Τοξότης
Θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και κυρίως με αυτά που έρχονται από το παρελθόν. Ο Ήλιος θα περάσει στις 21/6 -την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το Θερινό ηλιοστάσιο- στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι αφιερωμένη στους «άλλους», τους ανθρώπους που αγαπάς, στο σύντροφό σου, στους συνεργάτες σου και όλους αυτούς που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο. Στις 21/6 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα τονίσει τους δεσμούς με τους άλλους.

Υδροχόος
Η καθημερινότητά σου μαζί με τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν φαίνεται πως θα σε «απορροφήσει» αυτή την εβδομάδα και θα σε οδηγήσει να της δώσεις προτεραιότητα. Θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα, κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, αλλά και τις εργασιακές σχέσεις και αυτά θα σε απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα.

Ιχθύες
Ο έρωτας, η έμπνευση και η φαντασία θα πρωτοστατήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Θα αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανόν να υπάρξει και μία γνωριμία που θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement