Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Όλοι νικητές, κοιτούν μπροστά-Οι Αχαιοί υποψήφιοι συγκέντρωσαν κι εφέτος υψηλές βαθμολογίες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Published

on

Επένδυσαν στο μέλλον τους και τα κατάφεραν. Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων στην Αχαΐα κράτησαν κι εφέτος υψηλά τον πήχη πετυχαίνοντας υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις παρά τις δυσκολίες, όπως αποδείχτηκε, λόγω της υπεραυξημένης ύλης, που ήρθε δύο χρόνια μετά την τηλεκπαίδευση της πανδημίας.

Η ανάρτηση των βαθμολογιών έγινε χθες το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της Αχαΐας, ενώ οι βαθμοί εστάλησαν και με SMS στα τηλέφωνα των υποψηφίων, δίνοντας τέλος στην αγωνία.
Με ανακούφιση πλέον, οι επιτυχόντες, ανοίγουν τα «φτερά» τους στο μέλλον, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο μέσω των σπουδών τους. Μία δύσκολη διαδικασία που για αρκετούς είναι υπερτιμημένη, έφθασε στο τέλος της, και μία νέα αρχή βρίσκεται προ των πυλών.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ
Ικανοποιημένοι οι περισσότεροι, υποδέχτηκαν τη βαθμολογία τους με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Είδαν τη σκληρή προσπάθειά τους, αλλά και τις στερήσεις και τις θυσίες που έκαναν να ανταμείβονται. Είδαν τα ονόματά τους να «φιγουράρουν» ανάμεσα στους πρωτεύσαντες, ενώ κάποιοι άλλοι είδαν τα όνειρά τους να «ψαλιδίζονται» εξαιτίας της αδυναμίας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εξεταζόμενης ύλης, έχοντας να διαχειριστούν και σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των βαθμολογητών.
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
Η «Π.Γ.» πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, με τους «πρωταγωνιστές» των πανελλαδικών εξετάσεων, παρουσιάζει σήμερα κάποιους απ’ αυτούς που ξεχώρισαν και μας έκαναν υπερήφανους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ροή ειδήσεων

Advertisement