Connect with us

Γυναίκα

Βαλίτσα διακοπών

Published

on

 

 

Είστε στα τέλη του μήνα ήδη. Τους τελευταίους 2 μήνες του καλοκαιριού που διανύετε θα γίνουν όλα. Τελευταία ψώνια, διακοπές και βόλτες στην πόλη και στα κοντινά νησάκια. Κάνετε αγορές και ανασύρετε αγαπημένα κομμάτια για να είστε έτοιμες, με τις βαλίτσες σας οργανωμένες.

Ιδού το πρόβλημα…

Ετοιμάζεστε  για διακοπές και έχετε αδειάσει ολόκληρη την ντουλάπα στο κρεβάτι σας. Μόλις συνειδητοποιήσατε λοιπόν πως δεν έχετε ωραία σετ για καλοκαιρινά looks, ούτε για παραλία, ούτε για περίπατο στα στενά του νησιού, ούτε όμως αέρινα φορέματα για βράδυ. Θα πάτε για ψώνια πριν φύγετε λοιπόν και ξέρουμε ότι θέλετε τις συμβουλές μας. Για αρχή λοιπόν πάρτε μια βαθιά ανάσα και πάμε να δούμε βήμα-βήμα πως να ξεμπλέξετε την κατάσταση.

Και η λύση του!

Στις διακοπές θεωρούμε πως πρέπει να είστε ανέμελη και να κάνετε τη ζωή σας χωρίς να προβληματίζεστε. Μια καλή λύση για αυτό είναι η λίστα με τα έτοιμα σύνολα. Τα φορέματα εξυπηρετούν ακριβώς αυτό. Προτιμήστε τα μάξι γιατί δίνουν περισσότερη χάρη και ψηλώνουν, αλλά πάλι έχει να κάνει με τι τύπος είστε και τι στιλ σας αρέσει.

Τα co-ord sets είναι φανταστικά για το καλοκαίρι γιατί σας πάνε παντού, για ποτό, βόλτα και φαγητό. Μια πολύ καλή και άνετη λύση είναι οι ριχτές παντελόνες και τα bandeau tops ή απλά μπορείτε να φορέσετε το μαγιό σας με το παντελόνι και ένα πουκάμισο από πάνω.

Τα σορτσάκια δεν είναι ποτέ αρκετά! Χρειάζονται πάντα. Ένα δυο είναι αρκετά, μπορείτε να τα φορέσετε με πουκάμισο, κορμάκι, crop top αλλά και με μεγάλο μαντήλι.

+FOTO: VAC_1-5

Ροή ειδήσεων

Advertisement