Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας(4/7)

Published

on

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσε από τέσσερις βάρκες, τέσσερα ειδικά δοχεία μεταφοράς καυσίμων. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης των κλοπών.

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή.

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement