Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΑΠΣ Πάτραι: Ξεκίνημα με όνειρα-Πρώτη συγκέντρωση με τους πράσινους να συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση

Δημοσιεύθηκε

στις

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Πάτραι, καθώς σήμερα ο ιστορικός σύλλογος ξεκινά την προετοιμασία του, ενόψει της επιστροφής του στις εθνικές κατηγορίες μετά από 22 χρόνια.

Και μπορεί οι αθλητές να είχαν το περιθώριο ξεκούρασης για δύο περίπου μήνες, ωστόσο η διοίκηση των πράσινων όλο αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει γερές βάσεις στο νέο ξεκίνημά της.

Η επιτροπή μεταγραφών ολοκλήρωσε μέσα στο σαββατοκύριακο δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ αναμένεται και συνέχεια.

ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Συγκεκριμένα, παίκτες του Πάτραι τη νέα σεζόν θα είναι οι Γιώργος Θεοφάνης (φωτό) και Χρήστος Βορύλλας (φωτό). Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και θα συνεχίσει στους πράσινους παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχθηκε από ομάδες Γ’ Εθνικής της ευρύτερης περιοχής. Πέρυσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αετού Πατρών στην Α’ ΕΠΣΑ.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ «1» ΜΕ ΒΟΡΥΛΛΑ

Ο 25χρονος πορτιέρο Χρήστος Βορύλλας έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Παναχαϊκής και ως επαγγελματίας στη Β’ Εθνική. Επίσης αγωνίστηκε στη Λαμία όπου πανηγύρισε και την άνοδό της στν Super League. Το 2017-18 συνεχίζει δανεικός από την Λαμία στην Καλλιθέα (Β’ Εθνική) και μετέπειτα στην ΑΕ Λευκίμμης (Γ’ Εθνική). Παράλληλα, υπερασπίστηκε την εστία του Πανθηραϊκού (Γ’ Εθνική), της Παλαιόχωρας Χανίων (Γ’ Εθνική) και του Θιναλιακού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας.

Πλέον ο προπονητής τερματοφύλακων Κώστας Χρανιώτης έχει στη διάθεσή του, τους Αλέξη Αναστασοβίτη, Χρήστο Βορύλλα και Νίκο Φωτόπουλο, ενώ αναμένεται να προστεθεί και ένας ακόμη νεαρός.

Ο ΑΠΣ Πάτραι αναμένεται να ολοκληρώσει δύο ακόμη προσθήκες, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με ταλαντούχο Αχαιό ποδοσφαιριστή και νεαρό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στη Γ’ Εθνική από ομάδας της πρωτεύουσας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «FAIR PLAY»

Η διοίκηση, ο Σταμάτης Σαρρής και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν σήμερα τους ποδοσφαιριστές στον ιδιόκτητο πλέον χώρο του συλλόγου, τον πολυχώρο «Fair Play», στο Σαραβάλι.

Ο προπονητής των πράσινων αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες με την σκληρή δουλειά να ξεκινά την Τρίτη στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Ο σύλλογος ξεκινά προετοιμασία χωρίς ακόμη να γνωρίζει τον όμιλο στον οποίο θα τοποθετηθεί, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως ενδέχεται να συμπεριληφθούν στους αντιπάλους του ΑΠΣ Πάτραι, ομάδες από την Ήπειρο.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα με τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που θα κρίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον της Γ’ Εθνικής.

Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement