Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Οι Παλαίμαχοι 4-2 τον Δήμο Πατρέων-Φιλικό στη μνήμη του Σάκη Ξένου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε το Σάββατο 6 Αυγούστου  στο γήπεδο των Προσφυγικών το φιλικό παιχνίδι των Παλαίμαχων Πάτρας με τον Δήμο Πατρέων, στη μνήμη του Διονύση Ξένου, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Παρά τη ζέστη που επικράτησε πολύς κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι, τιμώντας τον με την κόρη του Μαρία Φωτεινή να παραλαμβάνει την πλακέτα για λογαριασμό του αείμνηστου πατέρα της από τα χέρια του αντιπροέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων και εν αποστρατεία Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκου Ιωαννίδη.

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της Βούλα σαφώς συγκινημένη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος τα αδέρφια του Ανδρέας, Μάριος και Ευγενία, ενώ τελέστηκε πριν την έναρξη του αγώνα τρισάγιο παρουσία τον πατήρ Ανδρέα του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής.

Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι Πάτρας νίκησαν 4-2 τον Δήμο Πατρέων. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Μπούρδος, Χαρδαλιάς, Μαρκάτος και Κολλάρος, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Χαρίτος και Αργυράτος.

Ωστόσο τον αγώνα επισκίασαν δύο τραυματισμοί παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Του τερματοφύλακα Γρηγόρη Πλιάτσικα που υπέστη ρήξη τετρακέφαλου και του Γιάννη Δελαπόρτα που υπέστη θλάση.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement