Connect with us

Αθλητισμός

Σε ρυθμούς φιλικού… Η Παναχαϊκή αναμετράται αύριο (19:30) με τον Ατρόμητο Αθηνών-Πέντε ευρώ το εισιτήριο του αγώνα

Published

on

Σε ρυθμούς Ατρόμητου Αθηνών κινείται η Παναχαϊκή, καθώς αύριο η κοκκινόμαυρη ομάδα θα υποδεχτεί τον σύλλογο του Περιστερίου (19:30) στον πρώτο της επίσημο φιλικό αγώνα ενόψει της προετοιμασίας για την Σούπερ Λιγκ 2, όπου και θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά.

Τα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρησης κυκλοφόρησαν και θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα οποία και θα τιμώνται -γενική είσοδος- πέντε ευρώ. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή αναφέρει: «Την Τετάρτη (10/8) και ώρα 19:30 η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ τα εκδοτήρια στη θύρα των επισήμων και στη σκεπαστή κερκίδα θα ανοίξουν στις 18:30».

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ό,τι αφορά τώρα, την προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε κανονικά, με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να ετοιμάζει τα πλάνα του και κυρίως τους παίκτες του, για αυτή την πρώτη αναμέτρηση, έστω και φιλική. Στόχος του άλλωστε είναι η Παναχαϊκή να παρουσιαστεί απέναντι στον αντίπαλό της Ατρόμητο Αθηνών δυνατή -(σ.σ. ήρθε ισόπαλος προχθές 2-2 με τον Ιωνικό)- παρουσιάζοντας αγωνιστικά έναν πολύ καλό πρόσωπο.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Μετά τη συνάντηση αυτή, η Παναχαϊκή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι (16/8), όπου εκεί κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, θα παίξει κατά σειρά με τις Λάρισα (18/8), Μύκονο (21/8) και με την Προοδευτική στις 24 Αυγούστου. Άμα τη επιστροφή της στην Πάτρα θα δώσει φιλικά παιχνίδια με Πανιώνιο και Καλαμάτα εκτός έδρας και με Παναθηναϊκό Β΄ και ΑΕΚ Β΄ στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» ο Νέστορας Μυτίδης ήταν στην Πάτρα, συνομίλησε με τον επικεφαλής Π. Σταθάκη για τον ερχομό του στην Παναχαϊκή και όλα είναι ρευστά…

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ

Σε τριάντα μια θα αυξηθούν οι ομάδες της Super League 2 όπως ανέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, με αφορμή τη δικαίωση της Κοζάνης από το CAS. Μεταξύ άλλων ανέφερε, για την υπόθεση Μακεδονικού, Κοζάνης, Λευκίμμης και Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας: «Έπρεπε να έχει τιμωρηθεί ο παίκτης της Λευκίμμης, η οποία δικαιώθηκε στο CAS. Aν είχε βγει η απόφαση νωρίτερα θα έπαιζε στο ειδικό πρωτάθλημα η Κοζάνη. Το CAS είπε ότι δεν τροποποιείται η βαθμολογία. Τι να κάνει η Λευκίμμη τη δικαίωση αν δεν πάρει πίσω τους βαθμούς. Δεν ευθύνεται η Λευκίμμη, ούτε ο Μακεδονικός. Η Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης είπε μετά την απόφαση του CAS ότι είναι πολύ άδικο για την Κοζάνη. Δεν μπορούν να ξαναγίνουν μπαράζ. Θα υπάρξει τροποποίηση, μέσω αναδιάρθρωσης για να γίνουν οι ομάδες στη Super League 2 τριάντα μια (σ.σ. με την άνοδο της Κοζάνης). Δεν μπορεί να ξεκινήσει η Super League 2 γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα και θα υπάρξουν ομάδες που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν. Το είπε κι ο Λεουτσάκος στην τελευταία συνεδρίαση. Εδώ η Super League 1 έχει προβλήματα. Για τον Μέγα Αλέξανδρο (σ.σ. με βάση την απόφαση της ΕΠΟ υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα) με επιφύλαξη νομίζω ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Δε φταίει η ομάδα…».

Ερωτώμενος για την υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού, είπε: «Έπρεπε να υπάρξει πρόβλεψη να μην αγωνίζονται οι ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Ο Παναδραμαϊκός προσέφυγε κατά του Αγροτικού Αστέρα. Εγώ δεν θα το έκανα, αλλά είναι θεμιτό. Σήμερα ο Αστέρας είναι στο μητρώο, τη δικαιούται τη θέση (σ.σ. κέρδισε μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την άνοδο στη Super League 2). Είναι λάθος ο νόμος. Είναι πολλές οι ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο και στο γυναικείο πρωτάθλημα και στα επαγγελματικά. Έχουμε απευθύνει ερώτημα γι’ αυτήν την υπόθεση σε FIFA και UEFA».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement