Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(14/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αν και το πλανητικό σκηνικό σε προδιαθέτει να αναλάβεις νέες ευθύνες, η μέρα δεν ενδείκνυται για προβληματισμούς. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και επιβάλλεται ξεκούραση, απόλαυση και χαλάρωση. Φόρτισε τις μπαταρίες σου γιατί αργότερα ο χρόνος σου θα περιοριστεί ασφυκτικά. Μην φορτώνεσαι με ενοχές και απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι σου.

Ταύρος
Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους ακούσεις και να μοιραστείς μαζί τους ανησυχίες, σκέψεις και ιδέες.
Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στον σύντροφο σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν απ’ τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις να κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τις δυνατότητες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Το μυαλό σου φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει. Σταμάτα να βασανίζεσαι με σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς. Μην γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αντιμετώπισε μόνη σου τις ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χιούμορ και τα πειράγματα δεν έχουν πάντα θετική ανταπόκριση και μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία πιθανά να σε απομακρύνει απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσεις και τα δυο. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ησυχία σου σήμερα, μιας και απόλυτη προτεραιότητα και ανάγκη σου είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Λέων
Υπάρχουν γύρω σου σχέσεις με φίλους ή και αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν αρχίσει να φθείρονται. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς μ’ αυτές και να επουλώσεις πληγές. Προετοίμασε μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφο σου. Μια διαφορετική ατμόσφαιρα και άλλες συνήθειες, διαφορετικές απ’ της καθημερινότητας, θα γεφύρωνε αποστάσεις και θα έκανε την αγκαλιά σας πιο σφιχτή. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να χαρείς τη μέρα σου χωρίς όμως ιδιαίτερες προσδοκίες.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση με τους άλλους καθώς οι αλληλεπιδράσεις φορτίζουν τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Αποπλάνησε τον σύντροφο σου και επωφελήσου απ’ τη μέρα. Έχεις καιρό να προετοιμάσεις κάτι γι’ αυτόν και η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη. Εσύ που είσαι μόνη, τα ερωτικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα για αυτό απολαμβάνεις κάθε λεπτό της ημέρας έστω και με λίγους, καλούς φίλους.

Ζυγός
Ανάβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα σου. Όσο θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και μια αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, εμφανίζεται επίσης και μια ανάγκη για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και μην γίνεσαι άδικη απέναντι στον αγαπημένο σου. Το ίδιο συμβαίνει και με σένα που είσαι μόνη. Από τη μια παραπονιέσαι και από την άλλη, κλωτσάς ευκαιρίες που θα είναι δύσκολο να ξαναβρείς.

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητες σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα θέσεις όλα αυτά σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου, τη συντροφιά και την αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να επωφεληθείς απ’ τις ευκαιρίες, αλλά και να απαλλαγείς από τα σκουπίδια που απλά βαραίνουν και δυσκολεύουν τη ζωή σου. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Άσε τη φαντασία σου σήμερα να οργανώσει τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες έχουν προκύψει στη ζωή σου και θα πρέπει να μάθεις να δίνεις ευκαιρίες και όχι να κρίνεις με γνώμονα τα λάθη ή τις ατυχίες του παρελθόντος.

Αιγόκερος
Μια νέα αρχή της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητα σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά τα νέα σχέδια σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφο σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και να απελευθερώνεσαι από κόμπλεξ και προκαταλήψεις.

Υδροχόος
Η πρόκληση σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, εργασία και προσωπική ζωή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται λίγη προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητες σου και μην τον αφήνεις πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα θέλω σου.

Ιχθείς
Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις απ’ τα γνώριμα και τετριμμένα. Έτσι όλη σου την Κυριακή την αφιερώνεις σε αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε και μάζεψε λίγο το μυαλό σου. Μοιάζεις και δείχνεις αφηρημένη κι αυτό ίσως να είναι λόγος που μπορεί να προκύψουν μικροπαρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement