Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Οριστικά Καλάβρυτα!-θα «χτιστεί» στο βουνό από τις 24 Αυγούστου και για λίγες ημέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Καλάβρυτα θα «χτιστεί» ο νέος Απόλλωνας ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League με την αποστολή να μεταβαίνει οριστικά στο βουνό από τις 24 Αυγούστου και για λίγες ημέρες.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εκεί οι αθλητές της μελανόλευκης ομάδας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και στη συνέχεια θα «κατηφορίσουν» στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου και κάνουν σειρά φιλικών αγώνων.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΜΑΤΖΕ ΧΕΪΝΣ-ΤΖΟΟΥΝΣ

Μια ακόμη απόκτηση αθλητή ανακοίνωσε η ΚΑΕ Απόλλων ενόψει της νέας περιόδου κι ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League. Έκανε δικό της κι επίσημα τον Αμερικανό Σαματζέ Χέινς-Τζόουνς που αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και είναι ο αντικαταστάτης του Τζέρελ Σίμονς που αποτελεί παρελθόν. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Ο Αμερικανός Haynes-Jones στην ομάδα μας. Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο Αμερικανο Samajae Haynes-Jones ο οποίος αποτελεί τον πρώτο από τους ξένους που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο σύλλογος. Ο Samajae Haynes-Jones αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ, έχει ύψος 1,83 και πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της A1 Ουγγαρίας όπου φόρεσε τη φανέλα PVSK Veolia. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα πέρσι είχε 16,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στη Γεωργία με την Cactus Tbilisi και τα προηγούμενα χρόνια στο NCAA με τους Wichita State Shockers».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων, για τον θάνατο του ατζέντη Γιώργου Δημητρόπουλου. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Έλληνα ατζέντη, Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών και με τον οποίο η ομάδα μας είχε μακροχρόνια συνεργασία. Ο Δημητρόπουλος είναι ο ιδρυτής της Octagon Europe, ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ ήταν και ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων που συνέβαλαν στη μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement