Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΤΑ, για τους δικαιούχους των vouchers για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στο site της ΕΕΤΑΑ: https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022_goneis_prosorina

Οι ενστάσεις
Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 θα αρχίσει η υποβολή των ενστάσεων μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Στην συνέχεια, στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher.

Παράλληλα, από το Πληροφοριακό Σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του Voucher.

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement