Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιμένουν… αγωνιστικά-Η Συντονιστική Επιτροπή κατά της εγκατάστασης του «Πράσινου Σημείου» στην Παραλία αποφάσισε κύκλο συναντήσεων

Published

on

Συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στην εγκατάσταση του «Πράσινου Σημείου» στην Παραλία οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα μπαράζ συναντήσεων με τον Δήμαρχο Πατρέων και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όπως επίσης και να διευρυνθεί η επιτροπή αγώνα.

Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναφέρεται πως «στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των κατοίκων του Δ.Δ. Παραλίας ενάντια στην απόφαση του Δήμου για εγκατάσταση και λειτουργία Κεντρικού πράσινου σημείου στην περιοχή, και μετά τη μαζική συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 4 Αυγούστου, αλλά και των μαζικών υπογραφών στο κείμενο διαμαρτυρίας, η γραμματεία της επιτροπής αποφάσισε:

  1. Την διεύρυνση της επιτροπής αγώνα μετά από αιτήματα συμμετοχής αρκετών κατοίκων.
  2. Την αποστολή αιτήματος για συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο.
  3. Την μεθόδευση για τακτικές ενημερώσεις των φορέων για την πορεία των προσπαθειών και
  4. Συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων στα πλαίσια των δεσμεύσεων τους για ενέργειες τους στην κατεύθυνση της υποστήριξης του

αιτήματος των κατοίκων».

Ροή ειδήσεων

Advertisement