Connect with us

Παναχαϊκή

Ανοίγονται τα χαρτιά της περισσότερο!

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αναμετράται σήμερα (18:00) με την Καλαμάτα εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι

 

Μετά τους φιλικούς αγώνες με Ατρόμητο στην Πάτρα, με Λάρισα, Μύκονο στο Καρπενήσι και με τον ιστορικό ΑΠΣ Πάτραι, επίσης στην έδρας της, η Παναχαϊκή ανοίγει περισσότερο τα χαρτιά της, σε ό,τι αφορά τις δυνατότερες αναμετρήσεις σε αγώνες προετοιμασίας, ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Κι αυτό το λέμε διότι σήμερα (18.00) φιλοξενείται στην Καλαμάτα από την εκεί ομώνυμη ομάδα, την οποία θα… βρει στο δρόμο της όταν και εφόσον αρχίσει το εν λόγω πρωτάθλημα.

Φυσικά για τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, όπως έχει τονίσει κατά το παρελθόν, δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ωστόσο στην πίσω άκρη του μυαλού αναζητά τη νίκη, μόνο και μόνο για λόγους γοήτρου…

Ενόψει αυτής της αναμέτρησης, υπάρχουν και οι απουσίες κι ένας εξ αυτών είναι ο Νέστορας Μυτίδης, που δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό στάδιο προπονήσεων, οπότε θα μείνει εκτός, όπως φυσικά θα λείψει και ο Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα, που είναι τραυματίας κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ωστόσο η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες, ενόψει της σημερινής συνάντησης, με τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Καλαμάτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (31/8 -18:00) κόντρα στην Καλαμάτα. Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Θεοδωράκης, Μικές, Liporace, N. Karaklajic, P. Karaklajic, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Κέρι, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Μακρής, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης, Τοπάλ, Τρίμματης, Τσακμάκης, Τσιάρας, Χαντί, Ζυγκερίδης, Λινάρδος, Αγκάραι, Ρουγκάλας, Silva. Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (31/8) με προορισμό την Καλαμάτα».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκή με την κάθε μετοχή να κοστίζει δέκα ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Από τη Τρίτη 30/8 ξεκινάει η διάθεση των μετοχών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Π.Α.Ε Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν ενεργά στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναγέννηση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Π.Α.Ε. Η συμμετοχή όλων μας στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά μετοχών, είναι απαραίτητη ώστε να δούμε και πάλι το ποδόσφαιρο της πόλης μας στην κορυφή. Η τιμή της μετοχής ανέρχεται σε 10 ευρώ υπάρχουν στην διάθεση 35.000 μετοχές και η αγορά αυτών θα πραγματοποιηθεί στην τράπεζα Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού: ΙΒΑΝ: GR35 0172 5070 0055 0710 7062 144. ΤΡΑΠΕΖΑ: TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αιτιολογία: Για ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Π.Α.Ε ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ A.Φ.Μ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αναβλήθηκε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, με τη διοργανώτρια Αρχή να ανακοινώνει πως μεταφέρθηκε από τις 31 Αυγούστου στις 5 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση, η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ομάδα που θα συμπληρώσει την τέταρτη θέση ανόδου από την τρίτη κατηγορία της χώρας μας. Η ανακοίνωση της Super League 2: «Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που είχε οριστεί για την Τετάρτη 31.8.2022, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 5.9.2022, εν αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την οποία θα μας γνωστοποιήσει ποια ομάδα θα συμπληρώσει την τέταρτη θέση ανόδου από τη Γ΄ Εθνική».

Ροή ειδήσεων

Advertisement