Connect with us

Αθλητισμός

Πρώτη φορά πατέρας ο Νικολόπουλος

Published

on

 

Τις πιο όμορφες στιγμές στην ζωή του απολαμβάνει ο εκλεκτός συνάδελφος και ιδιοκτήτης του patragoal Αποστόλης Νικολόπουλος. Η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Ανδριακοπούλου την περασμένη Τρίτη (23/8) έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζύγισε 3.620 κιλά με το αγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας και να απολαμβάνει το καρπό του έρωτά τους.

Το αθλητικό τμήμα του Gnomip.gr και της «Γ» εύχεται στον Απόστολο και την Μαρία να τους ζήσει, να είναι υγιής και καλότυχη στην ζωή τους.

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου με τον ερχομό του πρώτου παιδιού του ιδρυτικού μέλους και ποδοσφαιριστή Απόστολο Νικόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση με ευχές.

Αναλυτά: «Για πρώτη φορά πατέρας το ιδρυτικό μέλος και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αποστόλης Νικολόπουλος!

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε πριν χρόνια τη δημιουργία του Αστέρα μας εδώ και λίγες μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύζυγος του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζύγισε 3620 κιλά!

Ο Αποστόλης και η Μαρία που πριν από περίπου ένα χρόνο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πλέον απολαμβάνουν τον καρπό του μεγάλου τους έρωτα. Η μικρή Νικολοπούλου έχει κλέψει τις καρδιές των γονιών της και έχει μπει στην καθημερινότητα του αγαπημένου ζευγαριού. Εμείς να ευχηθούμε στον Αποστόλη και την Μαρία να τους ζήσει, να είναι γερή και να δουν τη μικρή τους όπως επιθυμούν».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement