Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Mini, midi, ή maxi – ποιο μήκος σε γυναικείο φόρεμα να διαλέξετε;

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιλέξτε το ιδανικό μήκος φορέματος που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το look σας με ανεπιτήδευτη άνεση και πρωτόγνωρη κομψότητα!

Γιατί τα mini γυναικεία φορέματα μπορούν να φορεθούν παντού;

Ένα από τα ενδυματολογικά πλεονεκτήματα που έχουμε σε σύγκριση με τους άνδρες είναι το γεγονός ότι έχουμε τα φορέματα που μπορούν να μας βγάλουν ανά πάσα στιγμή από την δύσκολη θέση. Αναφορικά με το φόρεμα γυναικείο, το μήκος που συνηθίζουν να φορούν περισσότερο είναι το mini. Είναι ένα μήκος που μπορεί κάλλιστα να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα με το ύφος και το σχέδιο του. τα mini φορέματα όπως και οι ολόσωμες φόρμες που μπορείτε να βρείτε αρκετές μπαίνοντας στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/foremata-olosomes-formes, φοριούνται κατά κόρον από νεαρότερης ηλικίας κοπέλες και μάλιστα το mini φόρεμα γυναικείο έχει την δυνατότητα να φορεθεί ακόμα και με κολάν για πιο extreme εμφανίσεις ή με καλσόν και γόβες για μια πιο σέξι εμφάνιση. Αν λοιπόν αγαπάτε το εύκολο και κομψό ντύσιμο το Mini γυναικείο φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας και μάλιστα όχι μόνο ένα, αλλά τόσα όσα χρειάζονται για να καλύψετε τις ενδυματολογικές σας ανάγκες από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Παραμείνετε κομψή και όμορφη επιλέγοντας το σωστό midi φόρεμα γυναικείο  

Αν αναρωτιέσαι για την γυναικεία μόδα – μάθε τις τάσεις που θα έρθουν αυτή τη σεζόν διαβάζοντας προσεκτικά παρακάτω. Μία από τις πιο hot τάσεις γι’ αυτήν την περίοδο είναι το midi γυναικείο φόρεμα. Το συγκεκριμένο μήκος σε φόρεμα γυναικείο είναι συνυφασμένο με την κομψότητα και την ενδυματολογική υπεροχή, αφού φορώντας το συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να πραγματοποιήσετε εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή. Μία τέτοια επίσημη εμφάνιση για παράδειγμα μπορεί να είναι ένα κομψό midi φόρεμα γυναικείο σε στενή γραμμή και σκίσιμο στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος, με μια λεπτή δερμάτινη κόκκινη ζώνη, με κόκκινες ψηλές γόβες, μεγάλους απλούς κρίκους στα αυτιά και αν τολμάτε ενδυματολογικά, φορέστε τα με ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο. Μια τέτοια εμφάνιση αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη και μάλιστα θα συζητηθεί πολύ. Τα midi επίσημα φορέματα συνηθίζονται να φοριούνται τον χειμώνα με λεπτό μαύρο καλσόν με γραμμή στο πίσω μέρος και αν το συνδυάσετε έτσι τότε στυλιστικά σίγουρα θα έχετε ανέβει μία κλάση.

Young tanned lady in elegant beige dress holds straw boater. Brunette woman sits on white fence and enjoys sea view.

Maxi γυναικείο φόρεμα – για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις και για πολύ επίσημες εκδηλώσεις

Τα maxi φορέματα είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι αλλά και με την κατάλληλη ενδυμασία για γάμο. Δεν είναι τυχαίο αφού ένα maxi γυναικείο φόρεμα από μόνο του δίνει μια άλλη κλάση σε όποια γυναίκα το φορέσει έστω και αν δεν το διανθίσει καθόλου με άλλου είδους αξεσουάρ και πανωφόρια. Μπορείτε πραγματικά να φορέσετε ένα maxi φόρεμα γυναικείο στράπλες σαν ρούχο παραλίας και για να πάρετε μια ιδέα μπορείτε κάλλιστα να μπείτε στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/moda-paralias και να είστε άνετη αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφη χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Από την άλλη αν επιλέξετε μια maxi τουαλέτα για έναν γάμο φροντίστε να μην είναι υπερβολικά επίσημη, εκτός αν είστε η μητέρα της νύφης ή του γαμπρού ή πολύ απλά είστε η κουμπάρα. Έχετε πάντα ένα maxi φόρεμα στην ντουλάπα σας και θα είστε πάντα έτοιμοι να καταπλήξετε!


Ροή ειδήσεων

Advertisement