Connect with us

Αθλητισμός

Φιλική ήττα (97-63) του Απόλλωνα από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Published

on

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 97-63 του Απόλλωνα Πάτρας σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (7/9).

Για τους πράσινους δεν αγωνίστηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του στο μαιευτήριο (έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί), ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι) καθώς και οι διεθνείς Γιώργος Παπαγιάννης και Μάριους Γκριγκόνις.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 47-32, 67-44, 97-63

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Καλαϊτζάκης Π. 7, Γουόλτερς 7, Λι 9, Μποχωρίδης 2, Γουίλιαμς 20, Σαρικόπουλος 8, Χουγκάζ 15, Μαντζούκας 5, Αβδάλας, Άντριους 12, Καλαϊτζάκης Γ. 12.

Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Καράμπελας 2, Τζόουνς 11, Γκρίφιν 17, Καλούν 13, Ντέιβις 10,  Μαστρογιαννόπουλος, Βiσσαρίου, Μίσκοβιτς 3, Κογιώνης, Σιλά 5, Μπόγρης 2.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΖΑΛΟΝ ΦΡΑΪΝΤΕΪ

Παρελθόν αποτελεί από τον Απόλλωνα Ο Τζαλόν Φράϊντεϊ με την ΚΑΕ να ανακοινώνει κι επίσημα την αποχώρησή του. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει  την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό Tζαλόν Φράιντεϊ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Ωστόσο, ο Απόλλων, έκλεισε νέο φιλικό αγώνα με τον «συντοπίτη» Προμηθέα το οποίο και θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει: «Η ομάδα μας προγραμμάτισε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών. Το φιλικό τεστ θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα με ώρα έναρξης στις 18.00».

Ροή ειδήσεων

Advertisement