Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο Διακοπτό την Τετάρτη ο Χάρης Καστανίδης

Published

on

Στο Διακοπτό θα βρεθεί μεθαύριο, ο πρώην Υπουργός, Χάρης Καστανίδης, προσκεκλημένος της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιαλείας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της αυτοοργάνωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο καφέ «Σταθμός Διακοπτόν», ενώ παρόντα θα είναι μέλη του Π.Σ., της Κ.Ε., της Ν.Ε. κ.α.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής και θα καταρτιστεί το πρόγραμμα στοχευμένων τοπικών δράσεων του ΠΑΣΟΚ, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ

Εξ άλλου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Μοίραλης με ανοικτή πρόσκλησή του καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να συμμετέχουν στους τομείς πολιτικής.
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «η ισχυρή προγραμματική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και η απάντηση με εφικτές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας καθίστανται επιβεβλημένες καθώς οδεύουμε σε προεκλογική χρονιά. Η συγκρότηση των τομέων πολιτικής του Κινήματός μας είναι ένα σημαντικό ορόσημο.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει με την υποβολή βιογραφικών και τίτλων σπουδών στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ https://digitalsociety.gr/tomeis/, ενώ θα ακολουθήσει αξιολόγηση και θα ανακοινωθεί η στελέχωση των τομέων πολιτικής και παράλληλα θα διαμορφωθούν δεξαμενές σκέψεις από τους υπόλοιπους υποψηφίους που επίσης θα μπορούν να συνδράμουν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement