Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα: Μεγάλη πυρκαγιά στον Πλατανίτη Ναυπάκτου – Οι φλόγες κοντά σπίτια- Μάχη από τα εναέρια μέσα -Ανοιξε ο δρόμος στο Αντίρριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη ενημέρωση 16:25: Αποκταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ναυπακτίας και τα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί για μια ώρα σταδιακά απεγκλωβίζονται. Ωστόσο, η μάχη με τις φλόγες στο Πλατανίτη Ναυπακτίας συνεχίζεται.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (15:49): Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Τοπική ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποιώντας πως έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Αντίρριο λόγω της πυρκαγιάς.

“ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 3ο ΧΛΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (15:00): Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Πλατανίτη Ναυπακτίας. Οι πυκνοί καπνοί είναι αισθητοι και από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr οι φλόγες είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Η Πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο με ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχειρούν και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Καραούλια. Κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις και εναέριες δυνάμεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement