Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Χόρεψαν σάμπα… οι ερυθρόλευκοι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ένα φιλικό που κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων διεξήχθη το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο των Προσφυγικών ανάμεσα στον Άρη Πατρών και την μικτή ομάδα Βραζιλιάνων και Ελλήνων Selesao.

Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος κατάφεραν να χορέψουν… στον ρυθμό της σάμπας τους αντιπάλους τους και να τους νικήσουν με 3-1.

Φυσικά στο τέλος αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκαν  με τους αστέρες της και γνώριμους στο κοινό Βραζιλιάνους. Για την ιστορία τα γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Σπανός, Γράβαλος και Οικονονόπουλος ενώ για τη Selesao ο Κριστιάν Ντα Κόστα.

Ο Άρης Πατρών είχε και δύο δοκάρια με τους Αγγελή και Μαρκόπουλο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Οικονόμου με βοηθούς τους Κωσταδήμα και Βαρελάς.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Σουγλέρης (74’ Κερμπεσιώτης), Πανάρετος, Καταρτζόπουλος (41’ Μενύχτας), Δασουράς (51’ Κρεμμύδας), Μεντζελόπουλος (66’ Φραγκουλάκης), Κουτρούμπας (51’ Νικολόπουλος), Γεωργόπουλος, Μητρόπουλος (41’ Οικονομόπουλος), Κωστής (52’ Γράβαλος), Αγγελής (66’ Παπαϊώαννου), Σπανός (66’ Μαρκόπουλος)…

SELECAO: «Τζόβολης», Μπρίτο, Μπίρο Μπίρο, Βάγκνερ Λίμα, Τιάγκο Μέλο, Τιάγκο Μότα, Μαρσέλο Ντα Κόστα, Λουτσιάνο (79’ Νέλσον), Κριστιάν Ντα Κόστα…


Ροή ειδήσεων

Advertisement