Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πρωταθλητής με φόντο τη Γ’ Εθνική- Τι δήλωσαν οι προπονητές, Πατρώνης, Τσιπιανίτης και Ανδρούτσος

Published

on

Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς της χρονιάς-Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης

 

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο ματς των μπαράζ ανόδου που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας.

Ατρόμητος εναντίον Άρη σήμερα στις 5μ.μ. με φόντο τη Γ’ Εθνική σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Οι πορτοκαλί αγωνίζονται για δύο αποτελέσματα καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς και οι ερυθρόλευκοι ζητούν μόνο νίκη βρισκόμενοι μόλις έναν πόντο πίσω.

Η αναμέτρηση μετά τα όσα ειπώθηκαν περί ακαταλληλότητας του γηπέδου Ζαρουχλεΐκων ανάγκασαν την αστυνομική διεύθυνση να περιορίσει την προσέλευση του κόσμου.

Αυτό σημαίνει ότι δόθηκαν 500 εισιτήρια και όποιος δεν έχει ήδη προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Η «Γ» επικοινώνησε με τρεις προπονητές που βρέθηκαν στα μπαράζ ανόδου και μίλησαν τόσο για την αναμέτρηση όσο και για το ότι θα την παρακολουθήσουν μόλις 500 φίλαθλοι.

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ 

«Παιχνίδι οριακό που θα κινηθεί σε τεντωμένο σκοινί»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο προπονητής της Νίκης Προαστίου Νίκος Πατρών ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, οριακό που θα κινηθεί πιστεύω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Δυστυχώς το κλίμα πόλωσης και τοξικότητας που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες 15 μέρες ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.

Η διαχείριση του παιχνιδιού από τους προπονητές και η διαχείριση των συναισθημάτων από τους παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα παίξει και αυτή καθοριστικό ρόλο.

Η καλύτερη κατάσταση που φαίνεται να βρίσκεται ο Άρης Πατρών στις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές ισοσταθμίζεται πρώτον από τον παράγοντα έδρα του Ατρόμητου και δεύτερον από το γεγονός ότι ο Ατρόμητος παίζει για δύο αποτελέσματα.

Τελειώνοντας εύχομαι πρώτον όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν να βγουν υγιείς μετά το τέλος του παιχνιδιού και δεύτερον ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία των Αδριανού, Οικονόμου και Κακαφώνη εγγυάται μια άριστη διαιτησία.

Η απόφαση της αστυνομίας είναι σοφή αφού αποφάσισε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την πρόκληση επεισοδίων. Μακάρι να υπήρχαν τέτοιες γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Πάτρα που να επέτρεπαν την μαζική παρακολούθηση του παιχνιδιού».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ

«Ματς στο τοπικό υψηλού κινδύνου, αν είναι δυνατόν»

Ο προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων Κώστας Τσιπιανίτης τόνισε: «Θεωρώ ότι ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά.

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος βολεύεται και με δύο αποτελέσματα ισορροπεί τα πράγματα. Θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα επίσης αν σκοράρει και πρώτος. Είναι ένα πρωτάθλημα που για μένα πρέπει να τελειώσει για πολλούς και διάφορους λόγους και να ξεχαστεί.

Όσο για το γεγονός του περιορισμού των φιλάθλων ήταν αναπόφευκτο από τους στιγμή που οι ομάδες θεώρησαν το ματς υψηλού κινδύνου.

Ματς στο τοπικό υψηλού κινδύνου; Αν είναι δυνατόν…».

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

 «Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Ανδρέας Ανδρούτσος, ερωτώμενος για τον σημερινό αγώνα Ατρόμητος-Άρης, ανέφερε: «Είναι παιχνίδι ντέρμπι και δίκαια οι δύο σύλλογοι βρίσκονται ως οι αντίπαλοι που διεκδικούν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Έχουν παίκτες έμπειρους και το παιχνίδι θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες». Ερωτώμενος ότι τη συνάντηση θα παρακολουθήσουν μόνο 500 φίλαθλοι, είπε: «Για έναν τέτοιον αγώνα, η προσέλευση του κόσμου και κυρίως αυτού του αριθμού, κατ’ εμέ είναι λίγος έως ελάχιστος, αφού πολύς κόσμος πιστεύω ότι θα ήθελε να δει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».

 

ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Δυστυχώς αν και μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι πολύ αυστηρά. Καταρχήν κανένας μα κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο αν δεν έχει εισιτήριο το οποίο θα έπρεπε να είχε ήδη προμηθευτεί.

Εν συνεχεία τα «μάτια» της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι πολλά καθώς θα υπάρχουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ όπως και η ΟΠΚΕ.

Απαγορεύονται τόσο οι κροτίδες όσο και τα καπνογόνα και οι συστάσεις από την αστυνομία είναι αυστηρές αν παραβούν οι όποιες εντολές έχουν δοθεί.

 

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε το καλύτερο «όπλο» που διαθέτει στην διαιτησία και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Ανδριανό. Ο έμπειρος σουπερλιγκάτος ρέφερι καλείται να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη αναμέτρηση ο οποίος διαθέτει όλα τα φόντα για να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης έμπειροι Σπήλιος Οικονόμου και Μιχάλης Κακαφώνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων, 5μ.μ.: Ατρόμητος Πατρών-Άρης Πατρών, Κώστας Ανδριανός

Γήπ. Ροϊτίκων, 5μ.μ.: Θύελλα Πατρών-Νίκη Προαστίου, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Ριόλου, 5μ.μ.: Πανμοβριακός Ριόλου-Διαγόρας, Μιχάλης Ζήκος

Γήπ. Προσφυγικών, 8μ.μ.: Πάτραι Α.Π.Σ.-Κεραυνός, Γιώργος Μπακόπουλος.

 

PLAYOUT

Συνέχεια θα έχουμε σήμερα (5 μ.μ.) στα μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας με τις παρακάτω αναμετρήσεις:

Γήπ. Προσφυγικών: Εθνικός – Πολύτεκνος-Ατρόμητος Λάππα, Αλ. Φωκάς

Γήπ. Καλαβρύτων: Καλάβρυτα-Αχαιός Σαραβαλίου, Βασίλης Τσάκης

Γήπ. Αχιλλέα: Δαβουρλής K. ’92-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Ελένη Αντωνίου

Γήπ. Πλαστήρα: Θύελλα Αιγίου-Αχαϊκή, Βασίλης Μαρδάς

Γήπ. Κ. Ζάρρας: Αχαϊκός-Αναγέννηση Πατρών, Θανάσης Γκοτσόπουλος

Γήπ. Ρίου: Αετός Ρίου-Δόξα Παραλίας, Γιάννης Ζεντέλης

Γήπ. Ακράτας: Αιγείρας Ακράτας ΑΕ-Δόξα Νιφορεΐκων, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Πήγασος Μπεγουλακίου- ΑΕ Ροϊτίκων, Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement